Claus Park Collection
Bosweg 19
2131 LX Hoofddorp
Telefoon: 023 556 00 65
Emailadres: sales@claus.nl
Website: www.clausparkcollection.nl

Claus Park Collection bestaat uit diverse evenementenlocaties in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. De combinatie van Claus, het Courtyard hotel en Papa’s Beach House vormen de perfecte locatie voor verblijf, evenementen, meetings, trainingen en congressen. De locaties zijn op loopafstand met elkaar verbonden en kunnen uitstekend met elkaar gecombineerd worden.

Het unieke en complete aanbod van locaties maakt het mogelijk dat Claus Park Collection voor elk type event een uitkomst biedt. Elke locatie heeft een eigen concept, karakter en sfeer en biedt daarnaast complete en flexibele mogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten.

Bereikbaarheid

De locaties van Claus Park Collection liggen centraal in de Randstad tussen Amsterdam, Den Haag en Utrecht. De locaties zijn goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Claus en Papa’s Beach House beschikken over eigen gratis parkeergelegenheid.

Claus

Claus is een veelzijdige locatie met diverse vergaderzalen, een Braziliaans rodizio restaurant, een bowling met fifties diner, drie gloednieuwe escape rooms en een casino. Het Braziliaanse Barraca Rodizio Grill & Bar biedt een onvergetelijke dinerervaring, waarbij passadores op verzoek een mooi stuk vlees aan tafel afsnijden.

Courtyard by Marriott Amsterdam Airport

Naast Claus ligt het stijlvolle viersterren Courtyard Amsterdam Airport hotel. Na een vergadering, bedrijfsfeest of congres hoeven uw gasten niet meer naar huis, maar kunnen overnachten in één van de 260 ruime en volledig vernieuwde hotelkamers.

Papa’s Beach House

Midden in het Haarlemmermeerse Bos, ligt het unieke strandpaviljoen Papa’s Beach House, een sfeervolle buitenlocatie voor meetings en events. Papa’s Beach House wordt ook wel het best bewaarde geheim van het Haarlemmermeerse Bos genoemd, dé plek voor levensgenieters, om geïnspireerd te raken en te reflecteren. De multifunctionele evenementenlocatie is zeer geschikt voor een vergadering en zakelijk evenement maar ook een bruiloft, uitgebreide barbecue aan het strand en vele andere onvergetelijke momenten.

Een andere zaal huren?

Mocht je een andere zaal willen huren dan Claus Park Collection, kijk dan gerust verder in ons zaalverhuur overzicht.