Live muziek voor Koningsdag

Het feest van het jaar kan niet zonder live muziek. Koningsnacht (doorgaans op 26 april) en Koningsdag (op 27 april) staat voor de deur en Nederland zal weer oranje kleuren. De uitgelezen kans om een mooi feest te organiseren waar live muziek en gezelligheid samenkomen. Daar kan Gigstarter bij helpen. Of je nou een DJ huurt voor Koningsnacht of een bandje boekt voor koningsdag.

Gigstarter is een muzikaal platform waar muzikant en boeker samen komen. Met een aanbod van 1000 artiesten heeft Gigstarter een ruim aanbod met alle verschillende stijlen van live-muziek tot de beschikking; van jazz tot rock, van klassiek tot DJ. Kosteloos kan je via Gigstarter live muziek boeken voor Koningsdag en Koningsnacht. Er zijn dus geen extra kosten in tegenstelling tot bij conventionele boekingsplatforms.

Zo boek je een live-artiest voor Koningsdag

Zoek gerust door onze database van bandjes, solisten en DJs. Bepaal aan de hand van video en geluidsfragmenten of een bepaalde artiest bij jouw feestsetting voor Koningsdag past. Check de prijsindicatie, en ga na of dit min of meer binnen jouw budget is (sommige artiesten willen best voor iets minder dan de prijsindicatie een leuk live Koningsdag-concert geven, dus ga ervan uit dat er over de prijs te onderhandelen valt). Check even of de artiest speciale benodigdheden heeft, en of je eventueel over al deze benodigdheden beschikt. Stuur de artiest een berichtje. De artiest zal contact met je opnemen en indien er een match is een vrijblijvende offerte voor je opstellen. Binnen een mum van tijd heb jij een leuke act voor je Koningsdag feest geboekt!

Extra exposure voor jouw Koningsdag evenement?

Nadat je een artiest benaderd hebt kan je bij Gigstarter aankloppen voor extra promotie voor jouw koningsdagfeest met live muziek. Tegen geringe kosten laten wij onze live-muziek fans weten dat er bij jou een leuk feest met live muziek gaande zal zijn. Bovendien kom je in de Gigstarter live-muziek agenda. Zo komt er nog meer publiek naar jouw podium. Wil jij extra publiek? Geef Gigstarter een belletje op 020-7470056.

Artiesten voor koningsdag