Vanuit de gedachte dat muziek bereikbaar en beschikbaar moet zijn voor iedereen is Rockademy begonnen. Muziek maken doe je toch voor je plezier? Deze benadering heeft Rockademy in korte tijd bekend gemaakt bij het grote publiek. Met een eigentijdse lesmethode leert jong en oud, beginnend en gevorderd in korte tijd zijn of haar instrument (nóg beter) beheersen. Kortom: een succesformule!

Rockademy is op 1 november 2009 begonnen met twee vestigingen in Leiden. Binnen vier maanden waren beide vestigingen selfsupporting! Eén van de twee vestigingen is later onder een andere naam verder gegaan. Rockademy is sinds de oprichting uitgegroeid tot de bekendste muziekschool van Leiden en omstreken. Daarnaast geeft Rockademy ook verschillende workshops aan bedrijven zoals ABN AMRO, KLM, BDO Accountants, Van Mastrigt en Partners, Ronald Mc Donald en vele andere bedrijven.

Rockademy biedt zijn succesformule aan in franchiseconcept. Hiermee geeft de franchisegever de franchisenemer het recht om tegen betaling een onderneming met dezelfde handelsnaam te exploiteren. De franchisenemer blijft hierbij echter wel een zelfstandig ondernemer.
Het grote voordeel hiervan is dat je gelijk gaat beginnen zonder dat je in alle opzichten het wiel opnieuw moet uitvinden. Je beschikt al gelijk over logo, huisstijl, marketingaanpak (erg belangrijk voor het maken van de vliegende start), administratiesystemen, bancaire voorwaarden en een website. Dit scheelt je enorm veel tijd, energie en geld. Rockademy beschikt over een uitgebreid docentenbestand.


Website: https://www.rockademy.nl/franchise/

Naamloos 2

Terug naar overzicht