Wil je een feest organiseren omdat je gaat trouwen? Of omdat het jubileum van je bedrijf er aan komt? Bij Pop-up Party ben je verzekerd van service, muziek en een onvergetelijke ervaring.

Voor het organiseren van grote evenementen of feesten werken wij samen met Pop-up Party. Het Pop-up concept laat toe om ten alle tijden op welke locatie dan ook een compleet feest in mum van tijd neer te zetten. Pop-up Party regelt de catering, de bar, het podium, de techniek en zorgt er voor dat jij nergens omkijken naar hebt. Het enige dat achterblijft is een mooie maar vooral ook, onvergetelijke ervaring.

Pop-up Party is gespecialiseerd in Bruiloften en Bedrijfsfeesten of borrels. Dit evenementenbureau werkt nauw samen met Gigstarter, wij helpen met het kiezen en vinden van de juiste live muziek en de DJ en ondersteunen op technisch vlak waar nodig. Als je een muzikant op www.Gigstarter.nl ziet staan die je graag op je eigen feest zou willen hebben, maar je wilt je niet bezig houden met de organisatie van jouw feest, dan kun je dat bij Pop-up Party aangeven. Gigstarter zorgt er dan voor dat de muziek waar jij naar op zoek bent op jouw feest komt te staan.


Website: http://www.pop-up-party.nl

1502491 1515571192040972 1446953738718235954 n

Terug naar overzicht