Het bedrijf Music Motion brengt muzikanten, programmeurs, journalisten en vele andere partijen in de muzieksector samen. Dit doen ze door netwerkbijeenkomsten, consultancy en workshops voor de mensen in de muziekindustrie te organiseren.

De samenwerking tussen Gigstarter en Music Motion zorgt er voor dat PRO artiesten van Gigstarter speciale voordelen bij Music Motion kunnen krijgen:

1. Korting op M Bizz workshops voor PRO artiesten, €7,50 korting per editie
De workshops zijn in kleine groepen en de gastdocent is een expert uit een bepaald vakgebied van de muziek. Bij aankoop van een ticket kunnen PRO artiesten gebruik maken van het reductietarief Gigstarter. Kijk voor het hele programma op www.musicmotion.nl.

2.PRO artiesten krijgen exclusieve plekken om hun muziek te pitchen tijdens Music Pitch
Music Pitch is de tweemaandelijkse netwerk- en informatiebijeenkomsten voor de muzieksector waar key players uit een bepaald segment van de muziekwereld komen spreken. Bijvoorbeeld de festival scene, gamesector en filmsector. En elke editie krijgen vier artiesten de kans een korte pitch te doen voor hun eigen project of muziek, wil jij de kans grijpen en op de pitchplek staan? Mail dan naar info@gigstarter.nl.

De Music Pitch vindt plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam en op verschillende locaties in België. Zie voor de Nederlandse serie deze link: https://dezwijger.nl/programmareeks/music-pitch


Website: www.musicmotion.nl

216f8792f56e480bb233eee56f9cfa0e

Terug naar overzicht