De Guitar Academy geeft gitaarlessen op vier vestigingen aan een kwart duizend leerlingen in Amsterdam en Haarlem. Sinds de oprichting in Amsterdam in 2009 is het snel uitgegroeid tot Nederlands meest dynamische leeromgeving op het gebied van gitaarles, van beginner tot semi-prof. De Guitar Academy is een plek waar ervaren docenten bevlogen gitaarles geven. Pak je gitaar op en kom langs!

Een band kan niet zonder een drummer. En als het dan nog een hele goede is kan het helemaal niet meer stuk. De Drum Academy wil van jou zo'n topdrummer maken. De Drum Academy geeft drumlessen in Amsterdam, Bussum en Leeuwarden. Verwacht bij Drum Academy gepassioneerde en ervaren leraren met een hart voor de muziek die amateurs tot semi-profs naar een hoger niveau kunnen tillen.

http://www.drumacademy.nl/

De Vocal academy geeft zanglessen op verschillende niveaus. Bij Vocal Academy staat jouw liefde voor de muziek centraal. Les krijg je van een ervaren leraar uit de muziekindustrie die gepassioneerd zijn kennis met jou deelt. Schroom niet om een contact op te nemen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

http://www.vocalacademy.nl/


Website: http://www.guitaracademy.nl/

Guitar academy logo square

Terug naar overzicht