Cd persen? Neem contact op met www.cdpersen.nl

Bent u op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in cd persen ? Kies dan voor de Music Group BV. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring binnen de muziekindustrie. Kleine oplages cd’s en dvd’s persen maar ook grote hoeveelheden. En ook voor andere zaken die met muziek opnemen en verspreiden te maken hebben kunt u bij ons terecht. Denk daarbij onder andere aan distributie via Bol.com en legal download maar ook vinyl persen, en ook het drukwerk en de verpakking van cd’s en dvd’s. Wilt u een cd-productie laten opnemen en produceren? In onze eigen cd perserij kan dat.

De cd fabriek van de Music Group BV
Breng een bezoek aan onze cd perserij. We kunnen het hele proces voor u verzorgen: Allereerst kijken we naar uw eisen en wensen en dan gaan we aan de slag met het maken van uw gewenste eindproduct. We hebben een eigen hoezen drukkerij en cd perserij zodat we altijd snel kunnen schakelen.

Cd en dvd maken bij www.cdpersen.nl onderdeel van de Music Group BV: zo werkt dat!

We vervaardigen al meer dan 25 jaar cd’s en dvd’s en andere digitale media in onze cd perserij. Uw data of muziek komt op die cd te staan en ze zijn optimaal bestand tegen krassen en stoten. Maar ook bij het dvd maken gebruiken wij de nieuwste technieken dankzij onze ultramoderne persen. Al vanaf 100 stuks professioneel geperst met een glasmaster dan is absoluut uniek in Nederland. Bij nog kleinere oplages is een dvd branden meestal een betere oplossing.

Uitstekende service
Qua service zal het u aan niets ontbreken als u kiest voor ons. Allereerst zijn daar de vele mogelijkheden van distributie als het aankomt op cd’s en dvd’s. Maar ook het aanmelden op de juiste platformen regelen wij voor u. Schakel www.musicgroup.nl in voor uw project in en profiteer van onze lage prijzen en de uitstekende service. Daarbij produceren we ook nog eens alles in eigen huis.

Meer weten? Neem dan contact met ons op tel: 00 ( 31 ) 495-564145 Of via de app ( 7 dagen per week ) en na kantooruren 06 22498565


Website: https://cdpersen.nl

Banner musicgroup

Terug naar overzicht