Bemiddeling

Gigstarter is ingericht als doe-het-zelf platform, maar het team van Gigstarter kan zeker ook worden ingeschakeld om te bemiddelen. Mail naar info@gigstarter als je actieve hulp nodig hebt bij het boeken van de live muziek. Wij helpen jou graag en gebruiken onze uitgebreide kennis van de database zodat we de artiest vinden die goed past bij wat jij zoekt.

Als je Gigstarter inschakelt om te bemiddelen dan is dat niet gratis. Dit in tegenstelling tot wanneer je zelf een offerteaanvraag plaatst.

Als Gigstarter bemiddelt betekent het zeker niet dat je altijd duurder uit bent. Gigstarter heeft een goed beeld van wat eerlijke prijzen zijn, en daarom zal Gigstarter je niet te veel laten betalen voor een artiest.

Gigstarter geeft je graag muziekadvies, maar doet dit uitsluitend als je ook de intentie hebt om Gigstarter als bemiddelaar in te schakelen.

Je kunt zelf ook de zoekfunctie van de website gebruiken om een leuke artiest te ontdekken. Zoek bijvoorbeeld op bepaalde gelegenheden zoals bruiloften, bedrijfsfeesten of verjaardagsfeesten, of zoek op een bepaald genre.