Sitting on a Duck  (Winnaar "Run your own Gig" / "Clash of the Coverbands" participant), Coverband, Soul, Disco band

Run your Own Gig

Sitting on a Duck (Winnaar "Run your own Gig" / "Clash of the Coverbands" participant)

Check het profiel!

09/04/2016 20:00

Muziek én dans op 9 april in café De Oude Herberg

Op zaterdagavond 9 april 2016 vanaf 20:00u gaat er een uniek evenement plaatsvinden in café De Oude Herberg in De Rijp. In het kader van de door De Oude Herberg georganiseerde bandwedstrijd “Run your Own Gig”, zal de 6-mans coverband “Sitting on a Duck” een spetterend optreden verzorgen. Als voorprogramma nemen zij de 3-mans formatie Love Gone Wrong mee en als klap op de vuurpijl wordt er ook nog eens een speciale “jumping fitness” act verzorgd door zeven danseressen van de bekende dansschool NVHer uit Purmerend. Dit gratis toegankelijke, eenmalige evenement in Café De Oude Herberg mag u dus niet missen!

Hoofdact “Sitting on a Duck” met Raad de Plaat
“Sitting on a Duck” is een 6-koppige Pop/Rock Coverband die van elke feest een succes maakt. De band achter de zanger Raymon bestaat uit ervaren muzikanten die het geweldig vinden om muziek te maken. “Sitting on a Duck” biedt een repertoire met covers van 1960 tot 2016 waarbij er naast strakke rock- en soulklassiekers ook ruimte is voor meer gevoelige nummers en de meest dansbare hits tot heden.
Tijdens het optreden zal de band u uitnodigen om live 'Raad de Plaat' mee te spelen!

Voorprogramma Love Gone Wrong
Wat kan er misgaan?! Love Gone Wrong geeft met zang, gitaar, bas & onstuitbaar enthousiasme een uniek geluid aan bestaande nummers van onder andere Amy Winehouse en Kovacs.

Dansact NVHer
NVHer is een dansschool in Purmerend gevestigd in de voormalig doopsgezinde kerk onder leiding van Natasja van Hees. Zij is in 2011 afgestudeerd als dansdocente en is in 2012 haar eigen dansschool gestart. De danslessen die worden aangeboden zijn vanaf 2 jaar oud.
De dansschool heeft verschillende demoteam groepen die optredens verzorgen en meedoen aan wedstrijden voor het Nederlands, Europees en Wereld Kampioenschap.
Meer informatie
De Oude Herberg – Rechtestraat 6 De Rijp
Vanaf 20:00u, gratis toegang.

Over de bandwedstrijd: www.stoopmuziekmanagement.nl
Over de bands: www.sittingonaduck.nl / https://www.facebook.com/LoveGoneWrongBand
Over dansschool NVHer: http://nvher.nl/Datum
09/04/2016
Tijd
20:00
Entreeprijs
Gratis
Locatie
Café de Oude Herberg
Rechtestraat 6, 1483 BD De Rijp
de Rijp

Optredens van Sitting on a Duck (Winnaar "Run your own Gig" / "Clash of the Coverbands" participant)


Er staan nog geen events in de agenda van Sitting on a Duck (Winnaar "Run your own Gig" / "Clash of the Coverbands" participant).