Brass Inc., Pop, Coverband, Allround band

Benefietconcert Samenloop voor Hoop KWF

Brass Inc.

Check het profiel!

29/02/2020 21.00 uur.

Op de extra dag van dit jaar - zaterdag 29 februari - is er een benefietconcert in het bowlingcentrum van Joure. De dertienkoppige Jouster coverband Brass Inc. stelt haar muzikale talent belangeloos beschikbaar. De opbrengst gaat naar de SamenLoop voor Hoop.

Wat een fantastisch idee. “Ja, het idee is ontstaan vanuit een huiskamerconcert dat we hadden verloot. De winnaar is klein behuisd en gaf daarom aan: doe maar iets voor het goede doel”, vertelt Theo Knoop, bassist bij Brass Inc. “Zodoende nam ik contact op met Henk van Bruggen (Bowlingcentrum ’t Haske) en die reageerde gelijk positief. Temeer omdat Henk in de organisatie van de SamenLoop zit (het wandelevenement van KWF Kankerbestrijding dat op 19/20 juni in Joure wordt georganiseerd). Binnen de band maken wij deze nare ziekte momenteel van zeer dichtbij mee. Dit goede doel spreekt ons dus erg aan”, aldus Knoop.

Brass Inc is een collectief van dertien (!) enthousiaste muzikanten die met veel plezier eigentijdse en oude covers ten gehore brengen. Het uitgebreide en gevarieerde repertoire maakt de band - samen met de blazerssectie - uniek. De leden zijn bijna allemaal (oud-)Jousters die een rijk muzikaal verleden hebben. De band speelt uiteenlopende covers van Stevie Wonder tot Anouk en van Michael Bublé tot Marco Borsato.

Kaartverkoop
Met de komst naar dit concert leveren bezoekers direct een positieve bijdrage aan de inzameling voor kankerbestrijding. Kaartjes zijn online verkrijgbaar voor € 7,50 via: https://acties.samenloopvoorhoop.nl/benefietconcertvriendenvanbyrthe

Kaartjes aan de zaal kosten € 10,- (onder de 18 gratis entree).
Reserveren kan ook door een appje te sturen naar: 06 36 14 70 60. Donaties – in contanten of via consumptiemunten - zijn welkom! De zaal opent om 21.00 uur.Datum
29/02/2020
Tijd
21.00 uur.
Entreeprijs
€10,- aan de kassa, jeugd tot 18 jaar gratis.
Locatie
Party zalencentrum 't Haske
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Joure

Optredens van Brass Inc.


Er staan nog geen events in de agenda van Brass Inc..