Moonlight Express, Akoestisch, Singer-songwriter, Muziektheater ensemble

Jubileumconcert Mè Tresse met Thijs van Otterloo, Moonlight Express, Switch en Flor de Amor

Moonlight Express

Check het profiel!

24/09/2023 13:30

Muziekmakerij Mè Tresse heeft dit jaar de mijlpaal van een 40-jarig bestaan mogen bereiken! We zijn daar, met elkaar, erg blij mee. Net zo blij als we zijn dat in die 40 jaar ons muzikale niveau geleidelijk vooruit is gegaan, dankzij de steeds voortreffelijke dirigenten die in die jaren vóór ons stonden.
Om dit met elkaar te vieren hebben wij op 24 september a.s. een Concert Jubilee georganiseerd waarbij een scala van gerenommeerde gastmuzikanten, al dan niet samen met ons, het geheel opluisteren. Dit, samen met de mooie ambiance van het Kasteel van Heeze, zorgt voor een gezellige muzikale middag voor ons, maar vooral ook voor ons publiek!
In principe is iedereen van harte welkom. Oud-muzikanten, partners van een van onze muzikanten, sponsoren, goede vrienden en bekenden, trouwe fans, groupies, fanatieke luisteraars en mensen die om een andere reden voor ons van betekenis zijn geweest. Deze mensen willen we graag speciaal uitnodigen omdat we het erg op prijs stellen als zij dit feestje met ons mee willen beleven. Vanaf 13:30 uur ontvangst, tot 18:00 uur heten wij je met veel plezier welkom op het Kasteel te Heeze.Datum
24/09/2023
Tijd
13:30
Entreeprijs
gratis
Locatie
Kasteel Heeze
Kapelstraat 25
Heeze

Optredens van Moonlight Express


Er staan nog geen events in de agenda van Moonlight Express.