Deejay Eclectic, Disco, 90s, Allround dj

An Evening With: Qeaux Qeaux Joans

Deejay Eclectic

Check het profiel!

30/03/2018 18:30 (diner) of 20:30 (concert)

"Ik heb maar één cadeautje op mijn verlanglijst staan: iedereen die ik ken eet een dag geen vlees, vis, melk, kaas, eieren en (...) dat ik dan voor je kook, zonder al dat dierenleed."

Bovenstaande schreef activist, veganist en zangeres Qeaux Qeaux Joans als wens voor haar verjaardag. We besloten onze krachten te bundelen om haar wens uit te laten komen.

Het resultaat is deze uitnodiging om Goede Vrijdag samen met ons te spenderen in Salon Ruigoord.

Tijdens deze avond kan je genieten van een intiem optreden van Coco. Ook toont ze, in samenwerking met Gregor, haar kookkunsten. Voor de liefhebbers – en nieuwsgierigen – maken ze een volledig veganistisch diner.

Alle ingrediënten voor een bijzondere avond!

-------------------------------------------------
Qeaux Qeaux Joans

"Er zijn weinig zangers en zangeressen die zulke pure en rauwe emoties kunnen overbrengen, bij wie er geen enkele muur lijkt te staan tussen wat er binnen in hen leeft en wat ze weer naar buiten brengen. Mocht het nog niet duidelijk zijn, dan wordt dat het nu wel: Qeaux Qeaux Joans is niet de zoveelste zangeres, maar een bijzonder artiest die mensen op een ongekende manier weet te raken. Ze zingt niet alleen met hart en ziel; haar muziek IS hart en ziel." – Marjolein van der Heide (Nadelunch.comDatum
30/03/2018
Tijd
18:30 (diner) of 20:30 (concert)
Entreeprijs
20 euro (concert) of 35 euro (concert + diner + drankje)
Locatie
Salon Ruigoord
Ruigoord 36
Ruigoord

Optredens van Deejay Eclectic


Er staan nog geen events in de agenda van Deejay Eclectic.