Bel ons op 020-7470056

Gigstarter heeft speciaal voor bruiloften een toegespitst All-inclusive arrangement ontwikkeld. Op uw bruiloft staat één ding voorop: u kunt zorgeloos van uw huwelijksfeest genieten.

Uniek feest

Ons All-inclusive arrangement is niet alleen ontwikkeld vanuit onze ervaring met bruiloften, maar ook vanuit onze ervaring met bedrijfsevenementen en de programmering van complete festivals. Dit maakt onze kennis breed waardoor wij u passend advies kunnen verschaffen en u verder kunnen helpen met het vormgeven van een uniek bruiloftsfeest.

Persoonlijke begeleiding

Met ons All-inclusive arrangement helpen wij u met het vinden van de juiste muzikanten. Een bruiloft is niet zo maar een dag. Daarom wijzen wij een persoonlijke 'Gig-manager' aan om uw feest voor te bereiden. Op de dag van uw bruiloft is de Gig-manager aanwezig om er voor te zorgen dat alles loopt volgens planning.

Van Ceremonie tot Feest

Misschien dat u nog twijfelt tussen en band of een DJ. Afhankelijk van de locatie, het diner van het feest en uw smaak kunnen wij u vrijblijvend en kosteloos adviseren. Los van het feest kunt u natuurlijk ook muziek overwegen voor tijdens de receptie of voor een onvergetelijke ceremonie. Gigstarter beschikt over het grootste assortiment aan muzikanten van Nederland. Met ander woorden: alles is mogelijk.

Trouwlocaties

Bent u nog op zoek naar een locatie voor uw bruiloft? Ook hierin kunnen wij u adviseren. Verder beschikken wij over trouwe partners in heel Nederland. Wanneer u Gigstarter inschakelt voor de muziek kunnen wij door onze goede relatie met locaties de scherpste prijzen voor u uitonderhandelen. U kunt ons vrijblijven bellen op 020-7470056 voor meer informatie.

Feest op privé-terrein

Wilt u een compleet feest op een privé locatie organiseren? Voor een bruiloft op locatie hebben wij Pop-up Party ontwikkeld. Een Pop-up Party is een feest op een 'geïmproviseerde' plek waar normaalgesproken geen muziek of bar is. Het leuke aan een bruiloft op een unieke plek is dat het een festival gevoel meegeeft. Pop-up Party komt neer op het All-inclusive arrangement met aanvullend catering, bediening en feest-faciliteiten zoals tenten, tafels en een bar. Meer over Pop-up party....

Muziek

Bij Gigstarter kan alles. Wij beschikken over het grootste artiestenbestand in Nederland. Hieronder vindt u kleine selectie ter illustratie.


Ceremonie Muziek

Tijdens de ceremonie of de receptie kan het gepast zijn om speeches af te wisselen met muzikale intermezzo's. Klassieke muziek, kleine akoestische ensembles of jazzduo's zijn voor dit moment op uw bruiloft de beste keuze. Hiernaast ziet u een voorbeeld van één van onze conservatorium afgestudeerde Jazz Duo's.


Jazzband

Wilt u uw gasten verrassen met een swingende band? Een jazzband is geschikt voor alle leeftijden en zorgt er voor dat de voetjes van de vloer komen. Ideaal voor een ontvangst, voor na afloop van het idee of voor uw bruiloftsfeest. Hiernaast ziet u een voorbeeld van één van onze up-tempo jazz bands.


Coverband

Wilt u lekker kunnen meezingen op bekende muziek? Een coverband speelt pop-muziek en kan haar repertoire gemakkelijk aanpassen aan uw wensen. Met een coverband weet u zeker dat uw bruiloftsfeest onvergetelijk wordt. Hiernaast vindt u een voorbeeld van één van onze stijlvolle coverbands.


Feestband

Op uw bruiloft wilt u natuurlijk een onvergetelijke feest. Zoekt u een band die net even wat anders is? Dan kan een tribute of een feestband die een specifieke stijl met het daarbij behorende repertoire speelt zijn wat u zoekt. Een feestband speelt hits van toen, soms op identieke wijze, soms met een eigen stijl. Hiernaast vindt u een filmpje van één van onze swingende Rock & Roll bands.


Club DJ

Wilt u liever een DJ? Dan kan een DJ met een drive-in-show zijn wat u zoekt. Een DJ die normaal in een dansclub draait weet precies het publiek aan te voelen en heeft iedereen in no-time aan het dansen. Club DJ's kunnen draaien wat u wilt, van Disco tot House, maar ook top-40 hits van toen en van nu. Hiernaast kunt u een set beluisteren van één van onze Disco DJs.


Festival DJ

Gaat u een feest op locatie organiseren en bent u op zoek naar het festival gevoel? Dan is een DJ die normaal op festivals draait wat u zoekt. Een festival DJ's draaien over het algemeen House, maar zal afhankelijk van haar specialisme meer ritme of meer melodie in de muziek verwerken. Hiernaast ziet u een live set van één van onze DJs die house met wereldmuziek verweeft.


Contact

Ons All-inclusive Bruiloft-arrangement is speciaal ontwikkeld voor bruiloften. U kunt vertrouwen op onze ervaring. Bel ons voor meer informatie op 020-7470056 of mail ons. Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvende offerte aan