Boek muzikanten deze zomer!

Door Het Gigstarter Team op 03-08-2022

H.O.T M.U.S.I.C S.U.M.E.R.
Europa is in de greep van de zomerse hittegolf dus is Gigstarter in de beatwave/concertwave. Live muziek maakt jouw outdoor zomerfeest onvergetelijk. Verras jouw gasten zonder stress!

Vind passende muzikanten

Eindeloze mogelijkheden voor livemuziek

Singer-songwriters, DJs, original or cover bands, duos, wat jouw muziekvoorkeur ook is, je zal zeker verschillende opties hebben om uit te kiezen. Tijd om jouw evenement op te voeren!


Geniet van een optreden van M.O.K. Extended

CO2 neutrale evenementen

Gigstarter draagt bij tot een algemene overgang naar milieuvriendelijke live muziek. Enkele maanden geleden hebben we met onze partner The Green Branch een nieuwe functie op de website geïntegreerd die boekers de mogelijkheid biedt om te doneren en zo de uitstoot van hun evenement te neutraliseren. De donatie gaat rechtstreeks naar The Green Branch die het versnipperde ecosysteem in Zuid-Brazilië herbebost. Tot nu toe zijn we erin geslaagd om 15,75 ton CO2 te compenseren. Om je een beter idee te geven: één deelnemer aan een evenement vertegenwoordigt ongeveer 12,5 kg CO2. We leggen je hier het Gigstarter proces uit om de wereld groener te maken.

green event15,75 ton CO2 gecompenseerd via Gigstarter

Jij en alleen jij

Als je op zoek ben naar een act om jouw evenement op te fleuren, ben je op Gigstarter aan het juiste adres. Er is geen tussenpersoon, wat jou tijd, geld en miscommunicatie bespaart. Bovendien praat je over het budget dat je bereid bent uit te trekken voor dit evenement en alle andere subtiele elementen om de live performance op te zetten. Je kan op onze portal een act vinden in elk genre. Dit maakt het boekingsproces minder veeleisend en minder tijdrovend en het zal jouw muziekperspectieven verbreden. Dus, hier is een kleine gids om uw muzikale act te vinden.

Een muzikant vier klikken verder:

  • Stap 1: Klik hier om te beginnen met zoeken naar het profiel van de artiest die je leuk vindt. Gebruik sleutelwoorden om jouw zoekopdracht te verfijnen.
  • Stap 2: Eenmaal op het profiel van de artiest die je bevalt, klik op ''check beschikbaarheid'' in de rechterbovenhoek en stuur een privébericht.
  • Stap 3: Bespreek alle details van het optreden: plaats, tijd, prijs, apparatuur, setlist. Maak een officiële boekingsbevestiging via Gigstarter.
  • Stap 4: Geniet van jouw privé live optreden.
    Als je niet echt weet waar je moet beginnen, kan het Gigstarter team je helpen bij je muzikale onderzoek: Plaats een oproepl

Gerelateerde blogs op Gigstarter:

Wil je meer weten over de muziekindustrie, tips voor artiesten en Gigstarter? Lees dan onze blog.

Gigstarter maakt live muziek toegankelijk voor iedereen. Op gigstarter.nl vind en boek je gemakkelijk live muziek voor jouw feest. Deze service is voor zowel de artiest als boeker volledig kosteloos. Neem een kijkje op de site en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van Gigstarter evenementen en nieuw talent.

Minder gedoe. Meer muziek.


Tags: live muziek, boek artiesten, boek artiest, artiesten, outdoor, zomerfeest, summer of live