Zingende DJ Ferry Koestering

Indicatie €500 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Zingende DJ Ferry Koestering

Check beschikbaarheid
Zingende DJ Ferry Koestering, Coverband, Nederpop, Volksmuziek dj

Let op: Uitsluitend te boeken in regio Voorne-Putten!

DJ Ferry Koestering heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van grote en kleine Nederlandstalige feesten in binnen- en buitenland! Alle grote cafés, skihutten en discotheken heeft hij van binnen gezien maar ook in vele zomerse oorden en wintersportgebieden heeft hij duizenden Nederlanders weten te vermaken met zijn DJ- en zangkunsten.

De combinatie van DJ en feestzanger afgewisseld met een opzwepende presentatie is zeer uniek te noemen! Ferry Koestering staat garant voor een gezellige avond waarbij het publiek niet stil kan blijven staan en werkelijk alles mee kan zingen!

Na het vele reizen in binnen en buitenland concentreert Ferry zich nu alleen nog op zijn nieuwe lokale feestconcept; www.HollandseFuif.nl!

Muziek

Ferry Koestering - Zomaar e...

Ferry Koestering - Ja ja ja...

Ferry Koestering - Zoek de ...

Reviews

Zingende DJ Ferry Koestering heeft nog geen reviews.

Contact

Zingende DJ Ferry Koestering, Coverband, Nederpop, Volksmuziek dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ferry

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Zingende DJ Ferry Koestering

Zingende DJ Ferry Koestering is een DJ uit Rockanje. Zingende DJ Ferry Koestering draait muziek in de stijlen Nederpop, Volksmuziek & Coverband. Zingende DJ Ferry Koestering heeft sinds de inschrijving op 29/01/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Zingende DJ Ferry Koestering klinkt als: andre hazes, jan smit, rene froger tino martin, john west, wesly bronckhorst, . Het repertoire van Zingende DJ Ferry Koestering bestaat uit alleen covers.

Zingende DJ Ferry Koestering hanteert een richtprijs van €500 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.