De Zingende DJ

  • Soloartiest   /   's-Gravenzande
  • #Allround #Nederpop #Volksmuziek
  • Klinkt als andre hazes, jan smit, rene froger tino martin, john west, wesly bronckhorst,

Indicatie €995 - €1295

Stuur een persoonlijk bericht naar De Zingende DJ

Check beschikbaarheid
De Zingende DJ, Allround, Nederpop, Volksmuziek soloartist

De Zingende DJ... Ja! Je hoort het goed! Allround DJ en zanger in één! Uniek avondvullend entertainment op jouw feest. Met meer dan 18 jaar ervaring beheerst De Zingende DJ deze 2 vormen van entertainment perfect en weet deze als geen ander te combineren.

De Zingende DJ is geen stille plaatjesdraaier maar een rasechte entertainer. Met de juiste looks, spontaniteit en humor weet hij het publiek in een mum van tijd voor zich te winnen! Vlekkeloos mixt hij vlot diverse muziekstijlen door elkaar gecombineerd met een opvallende presentatie.

Tussendoor verrast hij de gasten door achter de DJ-booth vandaan te springen en tussen het publiek LIVE de gezelligste Nederlandse hits en echte evergreens te zingen! Bespaar geld en verras jouw gasten met deze zanger en DJ in één! Te boeken in twee varianten, namelijk een festival set van 60 - 120 minuten en een avondvullende set 120 - 240 minuten.

Muziek

De Zingende DJ - Jij denkt ...

Reviews

Boek De Zingende DJ en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

De Zingende DJ, Allround, Nederpop, Volksmuziek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ferry

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over De Zingende DJ

De Zingende DJ is een solo-artiest uit 's-Gravenzande. De Zingende DJ maakt vooral muziek in de genres Allround, Nederpop & Volksmuziek. De Zingende DJ heeft sinds de inschrijving op 29/01/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van De Zingende DJ klinkt als: andre hazes, jan smit, rene froger tino martin, john west, wesly bronckhorst, . Het repertoire van De Zingende DJ bestaat uit alleen covers.

De Zingende DJ hanteert een richtprijs van €995 - €1295 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.