Yondi

  • DJ   /   Amsterdam
  • #Deep house #Techno #House
  • Klinkt als Afrohouse, Deephouse, Indie/disco, melodic techno, techno. Denk aan: Adriatique, Innelea, Keinemusik, Yotto, Monkey Safari, Mathame, Colin, Kevin de Vries etc etc etc

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Yondi

Check beschikbaarheid
Yondi, Deep house, Techno, House dj

Hi!

Ik ben Yondi, ontzettend fan van muziek in het algemeen maar je maakt mij het meest gelukkigst achter de draaitafel. Ik draai geen hitjes en hollandse pop etc. Enige disco classics kunnen evt wel voorbij komen ;-). Mijn voorkeur ligt bij Melodic techno en Afrohouse. Maar ik pas me graag aan de situatie en het tijdstip van de avond.

Ik ga graag het gesprek met je aan om te kijken waar jouw behoeftes liggen. Daarnaast kan ik ook een deel van de organisatie op mij nemen. Ik kan namelijk zelf apparatuur, geluid en licht regelen moet dat nodig zijn. Silent disco koptelefoons? Geen probleem. :-)

Reviews

Boek Yondi en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Yondi, Deep house, Techno, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Yondi

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Yondi

Yondi is een DJ uit Amsterdam. Yondi draait muziek in de stijlen Deep house, Techno & House. Yondi heeft sinds de inschrijving op 18/07/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Yondi klinkt als: Afrohouse, Deephouse, Indie/disco, melodic techno, techno. Denk aan: Adriatique, Innelea, Keinemusik, Yotto, Monkey Safari, Mathame, Colin, Kevin de Vries etc etc etc. Het repertoire van Yondi bestaat uit alleen covers.

Yondi hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.