WILD organ & drums

  (1)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Jazz #Electronic #Funk
  • Klinkt als WILD organ & drums
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €449

Stuur een persoonlijk bericht naar WILD organ & drums

Check beschikbaarheid
WILD organ & drums, Jazz, Electronic, Funk band

Wild Organ & Drums is een tweekoppige band bestaande uit toetsenist Hans de Wild en drummer Peter Weissink. Ze spelen energieke, soulachtige jazz met hints naar funk en dance. Hans de Wild vertrok na zijn studie aan het Prins Claus Conservatorium naar New York om jazzmuziek te leren. In Amerika kreeg hij een beurs voor Berklee College of Music in Boston. Hij speelde o.a. met Lee Ritenour (USA) en band (Sonny Emory, Melvin Davis), en Bart Wirtz.

website: www.wildorgandrums.nl

Muziek

Brittpop

WILD mix mp3

John Lord

Reviews

Door op 06/06/2017

Wat een knallend optreden! Ik had WILD al eens op zien treden tijdens Landjuweel op Ruigoord dus wist hoeveel muziek deze mannen in huis hebben. Het duo deed mee als New Jazz Talent 2017 en het publiek van het Red Light Jazz festival kon niet anders dan meeswingen. Conrad Herwig, die met zijn kwartet na WILD organ & drums speelde, moest zijn best doen om ook zoveel energie over te brengen. Ongelofelijk pianospel en ijzersterke drums. Perfecte festival-act, juist ook voor grote podia!

Contact

WILD organ & drums, Jazz, Electronic, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over WILD organ & drums

WILD organ & drums is een band uit Amsterdam. WILD organ & drums speelt muziek in de genres Jazz, Funk & Electronic. WILD organ & drums heeft sinds de inschrijving op 25/10/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van WILD organ & drums klinkt als: WILD organ & drums. Het repertoire van WILD organ & drums bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: WILD organ & drums krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

WILD organ & drums hanteert een richtprijs van €449 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.