WernerLive

Indicatie €450

Stuur een persoonlijk bericht naar WernerLive

Check beschikbaarheid
WernerLive, Entertainment, Easy Listening, Allround soloartist

Werner Jonkman werd geboren te Terneuzen op 2 november 1966. Hij groeide op in een muzikale familie in de het mooie Zeeuws-Vlaanderen, waar hij nog steeds met veel plezier woont. De carrière in de muziekwereld begon al op vroege leeftijd. Met een muzikale familie die vele optredens verzorgde achter hem was dit eigenlijk al voorbestemd, het is Werner met de paplepel ingegoten. Op 3-jarige leeftijd begon Werner al te spelen op het Hammond orgel van zijn opa, wat begon met op toetsen duwen is in de jaren daarna veranderd in een muzikant die weet wat hij doet.

Stel je voor: je hebt een feest georganiseerd voor je 50e verjaardag of jubileum, huurt een locatie af en nodigt je gasten uit.

Aan het begin van de avond maakt iedereen een praatje, maar na 2 à 3 uurtjes is iedereen wel uitgepraat. De eerste mensen keren huiswaarts of naar de stad, er ontbreekt namelijk iets….live muziek op jouw feest!
Muziek maakt dingen los, het zorgt voor emotie. Het biedt troost, of geeft mensen reden tot dansen of meezingen. Door Werner te laten zingen en muziek te laten spelen wordt iedere gelegenheid een middag of avond om niet meer te vergeten. Door jarenlange ervaring op de meest uiteenlopende festiviteiten heeft Werner voor ieder soort feest een geschikt scala aan beschikbare nummers klaarstaan. Samen met jou wordt bepaald welke sfeer er moet worden gecreëerd. Van Nederlandstalig tot Elvis Presley, bijna alles is mogelijk.
Maar denk bijvoorbeeld ook aan een tuinfeest, jubileum of diner met achtergrond muziek in jouw favoriete restaurant.

Tot ziens op jouw feestje!

Muziek

Roller Coaster

De Toreador

Radar Love

Reviews

Boek WernerLive en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

WernerLive, Entertainment, Easy Listening, Allround soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Werner

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over WernerLive

WernerLive is een solo-artiest uit Terneuzen. WernerLive maakt vooral muziek in de genres Entertainment, Easy Listening & Allround. WernerLive heeft sinds de inschrijving op 18/09/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van WernerLive klinkt als: Allround Live Music, Engelstalig, Nederlandstalig. Het repertoire van WernerLive bestaat uit alleen covers.

WernerLive hanteert een richtprijs van €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.