Violiste Lonne Pondman

  • Soloartiest   /   Zwolle
  • #Klassiek #Jazz #Pop
  • Klinkt als klassiek, tango, jazz, pop, opera

Indicatie €150 - €998

Stuur een persoonlijk bericht naar Violiste Lonne Pondman

Check beschikbaarheid
Violiste Lonne Pondman, Klassiek, Jazz, Pop soloartist

Vanaf zevenjarige leeftijd kreeg Lonne vioollessen op de muziekschool de Muzerie in Zwolle. Daarna volgde ze lessen op de Philipp Hirsshorn (nu Zwolse vioolacademie). Na daar enige jaren op les te hebben gehad, vervolgde zehaar studie op het conservatorium bij Adriaan Stoet. In 2010 werd ze toegelaten tot de bachelor opleiding van het conservatorium. Hier volgde ze twee jaar een minor jazz viool bij Michael Gustorff. In de zomer 2014 is Lonne afgestudeerd voor haar bachelor aan ArtEZ conservatorium te Zwolle. Ze kreeg een 8,5 en is cum laude geslaagd voor haar eindexamen. Lonne studeert momenteel voor haar Mastertitel bij Adriaan Stoet en Christiaan Bor.

Lonne nam deel aan het Prinses Christina Concours en behaalde met haar zusjes een eervolle vermelding. Lonne
behaalde de publieksprijs op het Petit Four Concours Muziekconcours en het Herman Krebbers concours en ze behaalde ook de 2e plaats op het Herman Krebbers Concours. Daarnaast heeft ze deelgenomen aan de Iordens Viooldagen en Davina van Wely Concours. Masterclasses volgde ze o.a. bij Sonja van Beek, Moshe Hammer en Pjotr Tarcholik. Lonne is zeer actief op gebied van kamermuziek. Zo treedt ze op in verschillende ensembles en volgde masterclasses bij leden van het Valerius ensemble. Sinds 2014 heeft Lonne een eigen strijktrio genaamd “Corda Sorelle” en treedt hier regelmatig
mee op bij recepties, bruiloften, etc.

Lonne komt uit een muzikaal gezin en samen met haar broers en zussen vormen ze het familie ensemble (zang en instrumentaal). Hiermee traden ze o.a. in 2010 op bij
een tuinconcert van Wibi Soerjadi, stonden op verschillende podia en schouwburgen. Met haar familie vormt ze ‘’Het familie ensemble: The Family Pondman’’.
Lonne heeft solo gespeeld met het Mpingo Clarinet Choir en het Nederlands Symfonieorkest (voorheen Orkest van het Oosten). Ze treedt regelmatig op de meest
uiteenlopende podia solistisch op. Onlangs soleerde zij met het ArtEZ orkest in Piazolla’s Vier Jaargetijden.

Daarnaast geeft ze sinds enige jaren met groot enthousiasme vioolles aan kinderen en volwassenen als privé docent. Tegenwoordig doceert Lonne als viooldocent aan de Zwolse Vioolacademie te Zwolle.

Muziek

Brahms - Violinconcerto in ...

Prokofiev - songs without w...

Mozart - Rondo from serenad...

Reviews

Boek Violiste Lonne Pondman en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Violiste Lonne Pondman, Klassiek, Jazz, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lonne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Violiste Lonne Pondman

Violiste Lonne Pondman is een solo-artiest uit Zwolle. Violiste Lonne Pondman maakt vooral muziek in de genres Klassiek, Jazz & Pop. Violiste Lonne Pondman heeft sinds de inschrijving op 25/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Violiste Lonne Pondman klinkt als: klassiek, tango, jazz, pop, opera. Het repertoire van Violiste Lonne Pondman bestaat uit covers en eigen werk.

Violiste Lonne Pondman hanteert een richtprijs van €150 - €998 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.