VENHILL

  • Band   /   Alphen aan den Rijn
  • #Rock #Grunge #Punk
  • Klinkt als Nina Hagen, QOTSA, My Baby, Ty Segall, Tame Impala, Nirvana, Soundgarden.

Indicatie €250

Stuur een persoonlijk bericht naar VENHILL

Check beschikbaarheid
VENHILL, Rock, Grunge, Punk band

​De vier jonge honden van VENHILL hebben de drang om alles met een glimlach kapot te maken. Vuige grunge-riffs, manische uithalen en raggende punk-beats worden omgeven door een trippende waas van chaos, fuzz en psycho. Jaro toont meedogenloos het achterste van haar strot waarmee ze je meeneemt naar jouw grootste levensvragen, hardste kwellingen en diepste verlangens. Songs worden keihard alle kanten op geschopt om vervolgens op verrassende manier weer thuis te komen. Psychedelische uitstapjes met melancholische melodieën worden afgestraft met rauwe refreinen gemaakt om keihard mee te schreeuwen. De psycho-liefdesbaby van Soundgarden en John Coffey of Retro-Nirvana meets QOTSA on acid. Hoe je het ook noemt: VENHILL ragt, spuugt, duwt en trekt alle kanten op zonder focus te verliezen.

Twee jaar aankloten en zoveel mogelijk spelen heeft de eigen smoel van de band gevormd, een smoel die zich beschrijft als Grunge-Rock Psych-Punk. Na onder andere een uitverkochte release show in Gebr. De Nobel en een support voor Navarone is VENHILL hongerig naar meer. 

Muziek

#19

Lines

Drift Away

Reviews

VENHILL heeft nog geen reviews.

Contact

VENHILL, Rock, Grunge, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sven

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over VENHILL

VENHILL is een band uit Alphen aan den Rijn . VENHILL speelt muziek in de genres Rock, Grunge & Punk. VENHILL heeft sinds de inschrijving op 16/01/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van VENHILL klinkt als: Nina Hagen, QOTSA, My Baby, Ty Segall, Tame Impala, Nirvana, Soundgarden.. Het repertoire van VENHILL bestaat uit alleen eigen werk.

VENHILL hanteert een richtprijs van €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.