UnderAged

  • Band   /   Waalwijk
  • #Hard Rock #Rock #Pop
  • Klinkt als de Red Hot Chili Peppers, de Foo Fighters, Avenged Sevenfold en Rage Against The Machine, Metallica, Iron Maiden, AC/DC

Indicatie €100 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar UnderAged

Check beschikbaarheid
UnderAged, Hard Rock, Rock, Pop band

UnderAged is een hardrock coverband uit de omgeving Kaatsheuvel en Waalwijk. In januari 2018 kwamen de 5 vrienden die al in verschillende bands speelde bij elkaar. Na een maand in het repetitie hok was er al het eerste optreden in Hilvarenbeek. Er moest nog wat geschaafd worden maar de optredens bleven komen. In 2018 hebben we al 6 keer opgetreden. Voor 2019 staat de agenda ook alweer goed gevuld. We spelen onder andere nummers van de Red Hot Chili Peppers, de Foo Fighters, Avenged Sevenfold en Rage Against The Machine. Natuurlijk spelen we ook een paar klassiekers zoals: Highway to Hell en Enter Sandman . In Juni 2019 is de band versterkt met de zangeres Dorien Dingemans.

Muziek

Enter Sandman

Sweet Child o' Mine

Joker And The Thief

Reviews

Boek UnderAged en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

UnderAged, Hard Rock, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nikki

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over UnderAged

UnderAged is een band uit Waalwijk. UnderAged speelt muziek in de genres Hard Rock, Rock & Pop. UnderAged heeft sinds de inschrijving op 27/11/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van UnderAged klinkt als: de Red Hot Chili Peppers, de Foo Fighters, Avenged Sevenfold en Rage Against The Machine, Metallica, Iron Maiden, AC/DC. Het repertoire van UnderAged bestaat uit alleen covers.

UnderAged hanteert een richtprijs van €100 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.