TUSK

  • Band   /   Hengelo
  • #Pop #Disco #Rock
  • Klinkt als Elvis Presley, CCR, Queen, Coldplay, Hall & Oates, Stevie Wonder, Anouk, Jet, The Jacksons, Zedd, David Guetta, Kungs

Indicatie €100 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar TUSK

Check beschikbaarheid
TUSK, Pop, Disco, Rock band

*Corona update
Wilt u ondanks de corona maatregelen toch nog wat gezelligheid op het terras? Tegen een verlaagd tarief bieden wij optredens aan, zowel feestelijk en als achtergrond sfeer.

TUSK is een jonge coverband uit Twente. Ondanks dat de leeftijd gemiddeld slechts 23 jaar is, is de band gedreven met muziek bezig.

De band speelt nummers uit de jaren 60 (The Beatles, Elvis Presley, CCR etc) tot aan nu (the Weeknd, Daft Punk, Harry Styles etc) en van alles wat er tussen zit (O.a. Hall & Oates, The Jacksons, Stevie Wonder). Vaak zijn de nummers bekend, maar verwacht je ze niet.

Ook speelt de band af en toe eigen werk en worden een aantal covers op een andere/nieuwe manier gespeeld. Het toekomstdoel van de band is om zo vaak mogelijk op te treden, een groot repertoire kennen, meer eigen nummers schrijven en toe te werken naar grotere podia.

Contact

TUSK, Pop, Disco, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Stan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over TUSK

TUSK is een band uit Hengelo. TUSK speelt muziek in de genres Pop, Disco & Rock. TUSK heeft sinds de inschrijving op 14/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van TUSK klinkt als: Elvis Presley, CCR, Queen, Coldplay, Hall & Oates, Stevie Wonder, Anouk, Jet, The Jacksons, Zedd, David Guetta, Kungs. Het repertoire van TUSK bestaat uit covers en eigen werk.

TUSK hanteert een richtprijs van €100 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.