Troubadour in the Box

Indicatie €500 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Troubadour in the Box

Check beschikbaarheid
Troubadour in the Box, Entertainment, Keltisch, Nederpop soloartist

Troubadour in the Box

Dat is een nieuwe act van Troubadour Edgar Smit uit Emmen. Dit geweldige mobiele troubadourspodium kan op allerlei locaties worden ingezet. Zoals in winkelcentra, markten, fairs, festivals en andere evenementen. Het podium is binnen 5 minuten opgezet en ingepakt en kan dus tijdens een evenement op diverse plekken worden ingepland. Edgar maakt op het podium gebruik van geluidsapparatuur en licht wat oplaadbaar is, dus hij is niet gebonden aan locaties waar stroom moet zijn. De Zanger- Gitarist en Troubadour treed op met een veelzijdig repertoire. Als een levende jukebox kunt u bij hem allerlei liedjes aanvragen. Hoe groot zijn liedjes kennis nu echt is, dat weet hij eigenlijk niet, hij verbaasd zich er zelf over. Voor jong en oud, voor elk wat wils en er is ook een mogelijkheid tot het spelen van een spelletje. Hussel een nummertje uit de zak en win een prijs, of er wordt een liedje gezongen die correspondeert met het nummer wat getrokken is.
Uiteraard wordt er opgetreden in passende kledij!

Muziek

Boeket

Water

Stapelgek

Foto's

Reviews

Boek Troubadour in the Box en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Troubadour in the Box, Entertainment, Keltisch, Nederpop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Edgar

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Troubadour in the Box

Troubadour in the Box is een solo-artiest uit Emmen. Troubadour in the Box maakt vooral muziek in de genres Entertainment, Keltisch & Nederpop. Troubadour in the Box heeft sinds de inschrijving op 14/07/2021 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Troubadour in the Box klinkt als: Allround. Het repertoire van Troubadour in the Box bestaat uit covers en eigen werk.

Troubadour in the Box hanteert een richtprijs van €500 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.