Trieu etc

Indicatie €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Trieu etc

Check beschikbaarheid
Trieu etc, Indie Rock, Pop, Singer-songwriter band

Trieu etc is de band rondom voorman Trieu (spreekuit: Nieuw, Kieuw, Trieuw) en speelt in bandvorm een stoere, frisse, dansbare vorm van indiepop/singersongwriter. Trieu etc steekt de draak met het leven en overdrijft graag een tikkie. De muziek is upbeat, vrolijk, easygoing met scherpere texten als diepere laag. De band speelt herkenbaar en op eigen wijze eigen werk en heeft enkele zeer originele covers, maar enkel omdat deze goed met "etc" signatuur gedaan kunnen worden. In mei 2015 lanceerde "Trieu etc" hun debuutalbum "Off the record" beschikbaar op de diverse digitale kanalen als Spotify, Deezer en iTunes. Shows zijn altijd verrassend met een extra "etc". Dit kan zijn een extra muzikant of een danseres of meer vocals. Dit kan in overleg. Vanwege de eventuele beschikking over een elektrisch drumstel kan ook door de volledige band in huiskamers en kroegen gespeeld worden. De band heeft op diverse plekken gespeeld zoals Van Gogh Museum, Amsterdam Kookt, Cafe Cox, Hannekes Boom, Noorderlicht, Sugarf factory en Magneet Festival. In 2016 is de band begonnen met toeren in Europa waaronder, Brugge en Parijs. Daarnaast komen er nieuwe releases uit in 2016.

Muziek

Off the Record

Sterrenstof (live opname)

Girls in the Men's Room

Reviews

Boek Trieu etc en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Trieu etc, Indie Rock, Pop, Singer-songwriter band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Trieu

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Trieu etc

Trieu etc is een band uit Amsterdam. Trieu etc speelt muziek in de genres Indie Rock, Pop & Singer-songwriter. Trieu etc heeft sinds de inschrijving op 05/09/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Trieu etc klinkt als: Jack Johnson on steroids. Het repertoire van Trieu etc bestaat uit covers en eigen werk.

Trieu etc hanteert een richtprijs van €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.