The Party People

  (2)

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Party People

Check beschikbaarheid
The Party People, Entertainment, Hardstyle, Dance dj

DJTeamTPP blaast samen met jou het dak eraf. Bij ons staat professionaliteit en entertainment voorop waardoor ieder feest er een is die je niet zomaar vergeet. Van alles komt in onze sets voorbij, Hardstyle, House, Après-ski, Top40 , carnaval, klassiekers en nog veel meer.

Een DJ Team bestaande uit vrienden die samen het dak eraf blazen. Vanaf jongs af aan zijn we al bezig met muziek en het liefste breken we elk weekend de tent af.
Entertainment, muziek, spectaculaire lichtshows, helder geluid, vrolijke en juichende mensen, draaien en gezelligheid, We kunnen er geen genoeg van krijgen!

Toen kwamen we terecht bij MHEventzz, een bedrijf voor het verhuren van licht, geluid, DJ's en totaal producties. Sinds dat moment zijn we enorm hard gegroeid .
Tegenwoordig draaien we op verschillende locaties zoals, in lokale kroegen , op schoolfeesten, festivals, evenementen en nog veel meer.

Ben je al benieuwd naar ons? Luister gerust de demo's, bekijk onze Facebook (@MHEventzz / @DJTeamTpp) of neem anders is contact op .

Let op: Prijs & tijd zijn indicatief. Voor meer info neem vrijblijvend contact op.

Optredens kunnen worden uitgebreid met:
- Onze party fotograaf
- Confetti
- Look a like CO2
( wanneer licht, geluid etc. niet aanwezig zijn kunnen wij hier ook voor zorgen met MHEventzz)

Muziek

TPP - Feestmix Preview 2020

NEW YEAR MIX 2019 - TPP

Reviews

Door op 15/03/2018

Ik weet niet hoe ze het voor elkaar hebben gekregen, maar de leerlingen hebben nog nooit zo'n schoolfeest mee gemaakt. Iedereen stond te springen en dansen, je kon gewoon niet stil blijven staan.
Mannen het was in 1 woord: FANTASTISCH!!

Door op 18/10/2017

In 1 woord: Fantastisch!!! Erg vriendelijk en duidelijke afspraken kunnen maken met dit DJ team. Iedereen in de zaal vond het geweldig. Van house en top 40 naar carnaval en hardstyle zij wisten precies de goede balans te vinden. Jongens top gedaan en tot de volgende keer.

Contact

The Party People, Entertainment, Hardstyle, Dance dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Party People

The Party People is een DJ uit Leimuiden. The Party People draait muziek in de stijlen Entertainment, Hardstyle & Dance. The Party People heeft sinds de inschrijving op 15/03/2017 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Party People klinkt als: Allround, Hardstyle, Carnaval, top 40, Raw. Het repertoire van The Party People bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Party People krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

The Party People hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.