Township Rebellion

  • Band   /   's-Hertogenbosch
  • #Coverband #Rock #Allround
  • Klinkt als Anouk, Muse, Melissa Etheridge, AC/DC, Queen, Lenny Kravitz,

Indicatie €250 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Township Rebellion

Check beschikbaarheid
Township Rebellion, Coverband, Rock, Allround band

Township Rebellion is een energieke rock coverband die er elk optreden vol voor gaat. Sinds 2015 is Township Rebellion weer actief op de Nederlandse podia en brengt het enthousiasme over naar het publiek in kroegen, feesten en festivals. De 4-mans formatie bestaat uit ervaren muzikanten die met een herkenbaar en soms ook verrassend repertoire het podium bestijgen. De muziek die Township Rebellion ten gehore brengt bestaat zowel uit de authentieke oldtimers van Queen, ZZ Top en AC/DC als de hedendaagse rock covers van Muse, Anouk en de Editors. Van het kroegje op de hoek tot een festival op het plein, Township Rebellion maakt er één groot feest van.

Reviews

Boek Township Rebellion en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Township Rebellion, Coverband, Rock, Allround band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Floor

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Township Rebellion

Township Rebellion is een band uit 's-Hertogenbosch. Township Rebellion speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Allround. Township Rebellion heeft sinds de inschrijving op 21/07/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Township Rebellion klinkt als: Anouk, Muse, Melissa Etheridge, AC/DC, Queen, Lenny Kravitz, . Het repertoire van Township Rebellion bestaat uit alleen covers.

Township Rebellion hanteert een richtprijs van €250 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.