Tom Zingt

  (6)
  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Nederpop #Singer-songwriter #Chanson
  • Klinkt als Ramses Shaffy, Aznavour, Frank Boeijen, Mijzelf ... en op aanvraag Engels of NL Smartlappen
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Tom Zingt

Check beschikbaarheid
Tom Zingt, Nederpop, Singer-songwriter, Chanson soloartist

Bevriend met Ramses Shaffy in de laatste jaren van zijn leven. Als hommage heb ik 2 nummers van Shaffy bewerkt. Eigen nummers worden in de studio opgenomen en live uitgevoerd evenals bewerkingen van Aznavour en Frank Boeijen.

LIESBETH LIST OVER TOM ZINGT - " Zijn stem is volstrekt uniek, qua intentie dicht bij Shaffy zonder als kopie over te komen".

Ik betrek het publiek, desgewenst, bij mijn optreden, zonder hierin opdringerig of indiscreet te zijn.

Muziek

Compilatie Tom Zingt 2016

Ik Drink

La Mamma 2015

Reviews

Door op 15/01/2018

Een mooi optreden waarin het werk van Ramses Shaffy een speciale plaats inneemt, met name door persoonlijk vertelde ervaringen van Tom met de toen nog in leven zijnde Shaffy.
Naast dit werk ook verrassend ander materiaal in een eigentijds jasje van Charles Aznavour, Frank Boeijen, Frank Sinatra. Op verzoek werden zelfs een paar klassiekers als De Glimlach van een Kind, Het Dorp en Het Kleine Café aan de Haven aan het concert toegevoegd. Tom stond namelijk zeker open voor aanpassingen die in de pauze werden voorgesteld en brachtt ze dan gelijk in praktijk.
Ook liet Tom Zingt al een glimp zien en horen van een ander Engelstalig programma rondom het leven van The Walker Brothers en dan met name Scott Walker. If You Go Away (Laat Me Niet Alleen) van Jacques Brel en het overbekende The Sun Ain’t Gonna Shine Antmore kwamen voorbij en werden enthousiast meegezongen.

Door op 28/12/2017

Tom kwam keurig optijd, speelde goed met zijn publiek en bleef zelfs nog veel langer.

Door op 29/03/2017

Tom heeft donderdag een mooie en fijne middag van de bewoners verzorgd. De ouderen genieten altijd enorm van herkenbare liederen van vroeger. Ramses Shaffy is toch een artiest/genre wat niet vaak gezongen wordt, wat ervoor zorgde dat het optreden een keer anders was dan normaal. De bewoners hebben erg genoten dat is één ding wat duidelijk is!

Contact

Tom Zingt, Nederpop, Singer-songwriter, Chanson soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - "Tom Zingt"

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tom Zingt

Tom Zingt is een solo-artiest uit Amsterdam. Tom Zingt maakt vooral muziek in de genres Nederpop, Singer-songwriter & Chanson. Tom Zingt heeft sinds de inschrijving op 06/12/2016 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tom Zingt klinkt als: Ramses Shaffy, Aznavour, Frank Boeijen, Mijzelf ... en op aanvraag Engels of NL Smartlappen. Het repertoire van Tom Zingt bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Tom Zingt krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Tom Zingt hanteert een richtprijs van €300 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.