Tikkie Terug

  • Band   /   Hensbroek
  • #Disco #Nederpop #Rock
  • Klinkt als Doe Maar, De Dijk, Anouk, Disco, Rock, Nederpop

Indicatie €500 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Tikkie Terug

Check beschikbaarheid
Tikkie Terug, Disco, Nederpop, Rock band

Coverband Tikkie Terug is een Noord-Hollandse pop-/rockformatie die al meer dan tien jaar velerlei podia betreedt in heel Nederland. En dat is niet zomaar. Een avond Tikkie Terug staat garant voor een avond gezelligheid, want behalve goede muzikanten zijn de bandleden ook geweldige entertainers. Met hun aanstekelijke enthousiasme trekken ze al snel iedereen de dansvloer op. Met nummers van De Dijk, Doe Maar, The Scene en Van Dik Hout, vertegenwoordigen zij de beste Nederlandse artiesten.

Maar hun repertoire reikt verder. Want ook stevige rocksongs van Anouk, Pearl Jam en No Doubt en swingende dansmuziek van onder andere de Doobie Brothers, Katrina and the Waves en The Pointer Sisters brengen zij met veel plezier. Bekijk onze promofilm voor een impressie!

Muziek

Demo 1

Demo 2

Demo 3

Reviews

Boek Tikkie Terug en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Tikkie Terug, Disco, Nederpop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tikkie Terug

Tikkie Terug is een band uit Hensbroek. Tikkie Terug speelt muziek in de genres Disco, Nederpop & Rock. Tikkie Terug heeft sinds de inschrijving op 06/09/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tikkie Terug klinkt als: Doe Maar, De Dijk, Anouk, Disco, Rock, Nederpop. Het repertoire van Tikkie Terug bestaat uit alleen covers.

Tikkie Terug hanteert een richtprijs van €500 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.