Third Millennium

  • DJ   /   Huis ter Heide
  • #House #Electronic #Dance
  • Klinkt als Vato Gonzalez, Jauz, Afrojack, David Puentez, Brohug, Laidback Luke, Sander van Doorn, Oliver Heldens, Sevenn, Olly James, Brooks, EDX, Pep & Rash, Lucas & Steve, Merk & Kremont, Fisher, Malaa, Matroda, Tchami

Indicatie €30 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Third Millennium

Check beschikbaarheid
Third Millennium, House, Electronic, Dance dj

Ik ben Marijn (ook wel bekend als Third Millennium), 17 jaar oud en ik produceer al 4 jaar zelf muziek. Ik heb op mijn kamer een DJ setje staan die ik vaak gebruik. Ik heb nog niet op veel feestjes gedraaid, maar ik zou het erg leuk vinden om het te gaan doen.
Ik draai het liefst genres als Future House en aftakkingen ervan, zoals Bass House, maar ik vind het ook altijd heel leuk om af te wijken van deze genres, dat ligt aan de sfeer van het publiek.

Muziek

Sax On The Beach

Haunted

Skylines

Reviews

Boek Third Millennium en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Third Millennium, House, Electronic, Dance dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Third Millennium

Third Millennium is een DJ uit Huis ter Heide. Third Millennium draait muziek in de stijlen House, Electronic & Dance. Third Millennium heeft sinds de inschrijving op 20/03/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Third Millennium klinkt als: Vato Gonzalez, Jauz, Afrojack, David Puentez, Brohug, Laidback Luke, Sander van Doorn, Oliver Heldens, Sevenn, Olly James, Brooks, EDX, Pep & Rash, Lucas & Steve, Merk & Kremont, Fisher, Malaa, Matroda, Tchami. Het repertoire van Third Millennium bestaat uit covers en eigen werk.

Third Millennium hanteert een richtprijs van €30 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.