TheMoniqueStreak

  (1)
  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Soul #Singer-songwriter #Pop
  • Klinkt als Tracy Chapman, Joan Armatrading
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar TheMoniqueStreak

Check beschikbaarheid
TheMoniqueStreak, Soul, Singer-songwriter, Pop soloartist

Monique Mijnals leert op latere leeftijd gitaar spelen en schrijft zo haar eigen liedjes. In 2007 is ze finalist in de jaarlijkse Amsterdamse singer-songwriters competitie “Mooie Noten”. In 2009 brengt Monique haar debuutalbum ‘Earth Meets…’ in eigen beheer uit. Daarna speelt ze in de Melkweg in het voorprogramma van de Amerikaanse artiest Raul Midon en treedt ze op in het VPRO-televisieprogramma Vrije Geluiden. Er volgen optredens op diverse andere podia en in radioprogramma’s. Op dit moment is Monique druk bezig met het schrijven van nieuwe nummers en werkt ze nog aan diverse andere projecten. Monique is zowel solo als met band beschikbaar om te spelen.

Muziek

In The World

The Book of Life

Life (cover Desree)

Reviews

Door op 18/04/2017

Deze vrouw hoort op het podium! Met een relaxte stem en nummers brengt ze een goede sfeer op jouw evenement zoals ze ook deed bij het Gigstarter café. Daar was ze met drummer, ook zeker een aanrader voor een nog completer geluid. Monique is ook erg fijn in de omgang, overleg gerust met haar over plannen van jouw evenement.

Contact

TheMoniqueStreak, Soul, Singer-songwriter, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Monique

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over TheMoniqueStreak

TheMoniqueStreak is een solo-artiest uit Amsterdam. TheMoniqueStreak maakt vooral muziek in de genres Soul, Singer-songwriter & Pop. TheMoniqueStreak heeft sinds de inschrijving op 08/12/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van TheMoniqueStreak klinkt als: Tracy Chapman, Joan Armatrading. Het repertoire van TheMoniqueStreak bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: TheMoniqueStreak krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

TheMoniqueStreak hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.