The Woof

  (2)
  • Band   /   Twello
  • #Rock 'n Roll #Rock #Country
  • Klinkt als Queen, The Beatles, The Rolling Stones, Chuck Berry, Johnny Cash, The Eagles
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €1250 - €1650

Stuur een persoonlijk bericht naar The Woof

Check beschikbaarheid
The Woof, Rock 'n Roll, Rock, Country band

The Woof, een stel jonge honden die wel raad weten met de oude klassiekers. Rock ’n roll muziek die voor alle leeftijden herkenbaar is. Op jonge leeftijd waren de vier heren al verliefd op vaders LP’s, en daar is niets aan veranderd! Jerry Lee Lewis, Chubby Checker, Elvis, The Beatles en The Rolling Stones. Dit alles komt voorbij in deze energieke live show!

De afgelopen vijf jaar heeft de band op verschillende kroegen en (food)festivals in Nederland en het buitenland gestaan en hebben ze kunnen laten zien dat ze eigenlijk gewoon in het verkeerde tijdperk geboren zijn. Als rock’n roll legendes strak in pak en met de puntschoenen aan gaan ze elk podium onbevreesd en met een flinke dosis energie te lijf!

Muziek

Proud mary

Somebody to love

Great balls of fire

Reviews

Door op 20/11/2019

Het contact verliep van begin af aan heel goed. Ze reageerde snel, en met de antwoorden die wij wensten. Ze hebben duidelijk en eerlijk gecommuniceerd over wat ze wel en niet kunnen. Zo hebben we uiteindelijk ons openingsdans (een zeer specifiek nummer) op een playlist gedaan, maar hebben zij daarna voor een knalfeest gezorgd. Hele prettige communicatie.

We wonen in Utrecht (daar zijn we ook getrouwd), en zijn uiteindelijk naar Ossendrecht (of all places) gereden om The Woof! daar live te zien optreden, om te kijken of het wat was. Ze waren te gek! Die avond was leuk, maar de avond van onze bruiloft was nog veel vetter. Ze begrepen precies wat wij zochten - we wilde een feest en iedereen (jong en oud) op de dansvloer! Dat is gelukt!

Ze hebben echt voor een mooie dansavond gezorgd op ons huwelijk. Iedereen was ook erg enthousiast over de band! De band was 1 van de dingen die wij erg belangrijk vonden, maar wat ook erg lastig is. Je hebt een idee, en dat moet je zien over te brengen aan mensen die je niet kent. Chris en zijn bandleden hebben het echt fantastisch opgepakt.

We hadden ons geen betere band voor kunnen stellen voor ons feest.
Heel erg bedankt.

Wij raden The Woof! aan voor bruiloften, maar ook voor andere feesten. Ze zijn echt goed in wat ze doen!

Door op 03/06/2019

Wij zijn zeer tevreden over het optreden van The Woof. Een erg leuke, enthousiaste band waar makkelijk afspraken mee te maken zijn!
Het optreden was top! Veel goede reacties ontvangen vanuit het publiek.

Contact

The Woof, Rock 'n Roll, Rock, Country band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Woof

The Woof is een band uit Twello. The Woof speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Rock & Country. The Woof heeft sinds de inschrijving op 06/01/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Woof klinkt als: Queen, The Beatles, The Rolling Stones, Chuck Berry, Johnny Cash, The Eagles. Het repertoire van The Woof bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Woof krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

The Woof hanteert een richtprijs van €1250 - €1650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.