The Sundown

  • Band   /   Amsterdam
  • #Pop #Funk #Rock
  • Klinkt als Van Red Hot Chili Peppers tot Led Zeppelin, van Mothers Finest tot ACDC!

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Sundown

Check beschikbaarheid
The Sundown, Pop, Funk, Rock band

De opzwepende dansbare ritmes houden het publiek in de ban vanaf het moment dat de band het podium betreedt. The Sundown speelt een breed spectrum aan covers: van Red Hot Chili Peppers tot Green Day, van Black Crowes tot ZZ Top, van AC/DC tot Coldplay. The Sundown weet met haar muziek het publiek van begin tot eind te boeien met een ronkende show: Muzikaal gezien is The Sundown een top coverband. Liedjes krijgen hun eigen draai en worden vol overgave gebracht. Uiterst dansbare nummers met een geheel eigen virtuoze mix van pop en rock.
Met hun eigen werk heeft The Sundown het opzwepende, ontroerende en geraffineerde karakter van een band die zijn inspiratie haalt uit onder meer John Mayer, Green Day en jaren’70-funk en FM-rock. Hun eerste EP, met de nummers Lucy, Free at Last, The Amazing Why en Anyway at all, verschijnt deze winter en is diepgeworteld in de Amerikaanse rocktraditie, maar met een geheel Nederlands karakter. The Sundown bestaat uit vier ervaren en ambitieuze muzikanten: Wouter van de Kamp Victor van Rij, Klaas Blankesteijn en Martin Voigt. www.thesundown.net.

Muziek

Make it Alone

Hard to Handle

Rock 'n Roll

Reviews

Boek The Sundown en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Sundown, Pop, Funk, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Martin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Sundown

The Sundown is een band uit Amsterdam. The Sundown speelt muziek in de genres Funk, Pop & Rock. The Sundown heeft sinds de inschrijving op 12/03/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Sundown klinkt als: Van Red Hot Chili Peppers tot Led Zeppelin, van Mothers Finest tot ACDC!. Het repertoire van The Sundown bestaat uit covers en eigen werk.

The Sundown hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.