The Slampampers

Indicatie €750 - €1150

Stuur een persoonlijk bericht naar The Slampampers

Check beschikbaarheid
The Slampampers, Jazz, Komedie, Rock 'n Roll band

“Echt heel leuk en super-origineel”, “misschien wel de beste Streetmusicians van Nederland”, “Qua energie, inzet en muzikaliteit onvergelijkbaar”, “Heel eigen stijl, heel eigen muziek, helemaal handgemaakt, in iedere situatie”

Van Duitsland tot België, Canada, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zwitserland tot aan Zuid Korea toe heeft dit reizende gezelschap met hun spectaculaire performances, een diepe indruk achtergelaten. The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet!

De drie Slampampers zijn zowel uitstekende muzikanten als geweldige komedianten. Ze hebben zich ontwikkeld tot ervaren entertainers die spelen in zowel theaters als op festivals en andere events, op straat en desnoods bij u in de huiskamer; Akoestisch, versterkt, mobiel of op een podium: Een ‘feelgood-show’ die het publiek aan het lachen maakt en waar je goeie zin van krijgt.

The Slampampers bestaat uit zang, saxofoon, bas en drums.
The Slampampers zijn drie zéér ervaren musici-entertainers en maken een komische show gebaseerd op hun muziek waarbij comedy en muziek samengaan.
The Slampampers doen: STRAATFESTIVALS, THEATERSHOWS, FESTIVAL-PODIUM-OPTREDENS, BEDRIJFSEVENEMENTEN

The Slampampers kunnen akoestisch spelen voor klein publiek (tot 50 personen) en zijn dan zeer makkelijk verplaatsbaar. The Slampampers kunnen met hun instrumenten binnen komen lopen en meteen de act beginnen en na afloop ook meteen weer verdwijnen zonder een spoor achter te laten.

The Slampampers hebben ook een draadloze intallatie voor publiek tot 200 personen, ook met deze installatie zijn we zéér makkelijk verplaatsbaar en nemen we weinig ruimte in.

Voor grotere gelegenheden is een podium en een grotere installatie nodig.

The Slampampers spelen 3 sets van 25 minuten binnen een tijdsbestek van 4 uur maar in overleg zijn ook andere combinaties mogelijk.

Muziek

What's the trouble Jack

Slampampers

Fart song

Reviews

Boek The Slampampers en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Slampampers, Jazz, Komedie, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Leon

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Slampampers

The Slampampers is een band uit 040. The Slampampers speelt muziek in de genres Jazz, Komedie & Rock 'n Roll. The Slampampers heeft sinds de inschrijving op 04/07/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Slampampers klinkt als: The Slampampers. Het repertoire van The Slampampers bestaat uit covers en eigen werk.

The Slampampers hanteert een richtprijs van €750 - €1150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.