The Rivals

  (22)
  • Band   /   Maarssen
  • #Pop #Rock
  • Klinkt als Guns N Roses, The Police, The Beatles, Doe Maar, Dire Straits, Golden Earring en nog veel meer!
  • 46 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar The Rivals

Check beschikbaarheid
The Rivals, Pop, Rock band

De partyband voor ieder feest! The Rivals bestaat uit vier jonge gasten die een feest bouwen met hits van toen. Denk daarbij aan bekende meezingers van The Golden Earring, The Police, The Beatles en Guns N Roses. In de afgelopen vijf jaar dat de band actief is heeft de groep ruim 150 keer mogen spelen op verschillende evenementen. Tentfeesten, verjaardagen, dorpsfeesten, bruiloften en festivals.

The Rivals deed in het voorjaar van 2016 mee aan de grootste coverbandwedstrijd van de Benelux “The Clash of the Coverbands”. Na de voorronde en finale van Utrecht in de Peppel in Zeist overleefd te hebben speelde de band tijdens de halve finale van regio West-Nederland in de Vorstin in Hilversum.

Een greep uit het repertoire:
- Help!, The Beatles
- Johnny B. Goode, Chuck Berry
- Message In A Bottle, The Police
- Narcotic, Liquido
- Panic Station, Muse
- Radar Love, Golden Earring
- Sultans Of Swing, Dire Straits
- Sweet Child O Mine, Guns n Roses

Muziek

Fluorescent Adolescent (live)

Stil In Mij (live)

Twilight Zone (live)

Foto's

Reviews

Door op 01/07/2018

Ik ben gewoon echt Fan!! Ze hebben de avond heerlijk gevuld.. ons eigen nummer super akoestisch neergezet en geïmproviseerd wanneer dit gevraagd werd.. een echte aanrader! Het enthousiasme spat er vanaf.. een genot om naar te kijken en luisteren! Thanks voor de top avond!

Door op 08/04/2018

The Rivals zijn is een top band met geweldige jonge muzikanten. Die naast hun geweldige repertoire en muzikaliteit ook nog eens laaiend enthousiast zijn en de zaal echt op zijn kop kunnen zetten. Dat zij muzikaal zijn blijkt wel dat ze ook met het orkest van 50man sterk uitstekend samen hebben kunnen spelen. Het was top!!

Door op 11/03/2018

Toppers. Enthousiaste jongens die graag spelen en alles uit de kast halen om er een mooie gezellige avond van te maken 👍🏻👍🏻👍🏻Zeker geslaagd👍🏻

Contact

The Rivals, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeffrey

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Rivals

The Rivals is een band uit Maarssen. The Rivals speelt muziek in de genres Pop & Rock. The Rivals heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 46 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Rivals klinkt als: Guns N Roses, The Police, The Beatles, Doe Maar, Dire Straits, Golden Earring en nog veel meer!. Het repertoire van The Rivals bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Rivals krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 22 reviews.

The Rivals hanteert een richtprijs van €600 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.