Coverband The Nightwatchers

  (7)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Pop #90s #Coverband
  • Klinkt als Bruno Mars, Stevie Wonder, Britney Spears, De Jeugd van Tegenwoordig, Robbie Williams, Queen, Backstreet Boys, Amy Winehouse, Marco Borsato, Spice Girls, Walk the Moon, Maroon 5, Gnarls Barkley, Guilty pleasure, bruiloft, bedrijfsfeest, nineties
  • 12 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Coverband The Nightwatchers

Check beschikbaarheid
Coverband The Nightwatchers, Pop, 90s, Coverband band

The Nightwatchers is een Amsterdamse coverband die bekend staat om hun energieke optredens. Covers variërend van guilty pleasures van de Backstreet Boys en Britney Spears tot funky nummers van Stevie Wonder en Bruno Mars zorgen voor een avond waarin iedereen danst en meezingt. Zo staan wij regelmatig in Café De Heeren van Aemstel en The Waterhole, op festivals zoals Helden van Beemster en op studentenfeestjes en bruiloften. Met ons brede repertoire aan covers én onze strakke outfits kunnen we overal een feestje bouwen! Wil je een prijsindicatie of direct boeken? Check de contactpagina voor meer info.

Muziek

Runaway Baby - Bruno Mars (...

Valerie - Amy Winehouse (li...

Waterfalls - TLC (live cover)

Foto's

Reviews

Door op 09/12/2019

Wat een energiek optreden! Het plezier spat er van af! Binnenkort vast weer eens te zien live muziekcafe Stiel's in Haarlem.

Door op 21/10/2019

Contact met de band was top, afspraken kwamen ze volledig na. Al had het wellicht relaxed geweest als ze net een half uurtje eerder gearriveerd waren. Verder waren het gewoon hele gezellig gaste, die lekker meededen met onze biercantus en ook op de tafel kwamen spelen, meedronken en de sfeer konden waarderen. De drummer heeft bewezen goed om te kunnen gaan met het uitdelen van pavlov's. Kort samengevat:

Een gezellige coverband voor een feestje of biercantus.

Door op 01/10/2019

Fantastisch

Contact

Coverband The Nightwatchers, Pop, 90s, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Matthias

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Coverband The Nightwatchers

Coverband The Nightwatchers is een band uit Amsterdam. Coverband The Nightwatchers speelt muziek in de genres Pop, 90s & Coverband. Coverband The Nightwatchers heeft sinds de inschrijving op 08/05/2019 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Coverband The Nightwatchers klinkt als: Bruno Mars, Stevie Wonder, Britney Spears, De Jeugd van Tegenwoordig, Robbie Williams, Queen, Backstreet Boys, Amy Winehouse, Marco Borsato, Spice Girls, Walk the Moon, Maroon 5, Gnarls Barkley, Guilty pleasure, bruiloft, bedrijfsfeest, nineties. Het repertoire van Coverband The Nightwatchers bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Coverband The Nightwatchers krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Coverband The Nightwatchers hanteert een richtprijs van €600 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.