Coverband Bruiloftband The Nightwatchers

  (8)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Pop #90s #Coverband
  • Klinkt als Bruno Mars, Backstreet Boys, De Jeugd van Tegenwoordig, Robbie Williams, Queen, Amy Winehouse, Spice Girls, Walk the Moon, Maroon 5, Gnarls Barkley, Guilty pleasure, bruiloft, bedrijfsfeest, nineties
  • 15 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Coverband Bruiloftband The Nightwatchers

Check beschikbaarheid
Coverband Bruiloftband The Nightwatchers, Pop, 90s, Coverband band

Wij zijn The Nightwatchers, klaar om over jouw avond te waken met heerlijke guilty pleasures, lekkere hitjes en mooie ballads. Met onze energieke optredens is er niemand die zonder spierpijn en een schorre stem naar huis gaat. Covers vanaf de jaren 90 tot nu, in het Engels én Nederlands. Of het nou een bruiloft, (studenten)feest of festival is, met ons brede repertoire aan covers én onze strakke outfits kunnen we overal een feestje bouwen!

Van de Backstreet Boys en Robbie Williams tot Queen en Bruno Mars, alles komt voorbij en niets is taboe. Naast verschillende bruiloften, studentenfeestjes en festivals zoals de Helden van Beemster, zijn wij ook vaste gasten in Café De Heeren van Aemstel en The Waterhole in Amsterdam. Wij zijn de moeilijkste niet en denken graag mee over hoe jullie feest een succes wordt!

Muziek

Runaway Baby - Bruno Mars (...

Valerie - Amy Winehouse (li...

Waterfalls - TLC (live cover)

Foto's

Reviews

Door op 16/03/2020

Wij zijn meer dan tevreden over The Nightwatchers! Hele vriendelijke bandleden en ook goed contact in aanloop naar ons gala. De muziek van de band was geweldig. We hebben alleen maar positieve reacties van onze gasten gekregen. Ze weten hoe je een feestje moet bouwen!

Door op 09/12/2019

Wat een energiek optreden! Het plezier spat er van af! Binnenkort vast weer eens te zien live muziekcafe Stiel's in Haarlem.

Door op 21/10/2019

Contact met de band was top, afspraken kwamen ze volledig na. Al had het wellicht relaxed geweest als ze net een half uurtje eerder gearriveerd waren. Verder waren het gewoon hele gezellig gaste, die lekker meededen met onze biercantus en ook op de tafel kwamen spelen, meedronken en de sfeer konden waarderen. De drummer heeft bewezen goed om te kunnen gaan met het uitdelen van pavlov's. Kort samengevat:

Een gezellige coverband voor een feestje of biercantus.

Contact

Coverband Bruiloftband The Nightwatchers, Pop, 90s, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Coverband Bruiloftband The Nightwatchers

Coverband Bruiloftband The Nightwatchers is een band uit Amsterdam. Coverband Bruiloftband The Nightwatchers speelt muziek in de genres Pop, 90s & Coverband. Coverband Bruiloftband The Nightwatchers heeft sinds de inschrijving op 08/05/2019 in totaal 15 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Coverband Bruiloftband The Nightwatchers klinkt als: Bruno Mars, Backstreet Boys, De Jeugd van Tegenwoordig, Robbie Williams, Queen, Amy Winehouse, Spice Girls, Walk the Moon, Maroon 5, Gnarls Barkley, Guilty pleasure, bruiloft, bedrijfsfeest, nineties. Het repertoire van Coverband Bruiloftband The Nightwatchers bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Coverband Bruiloftband The Nightwatchers krijgt 4.4 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

Coverband Bruiloftband The Nightwatchers hanteert een richtprijs van €600 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.