The Mieters

  • Band   /   Zaandam
  • #Rock
  • Klinkt als The Who, The Kinks, The Sonics, The Kik, HET, The Outsiders

Indicatie €100 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Mieters

Check beschikbaarheid
The Mieters, Rock band

The Mieters laten horen dat nederbeat en 60s garagerock nog springlevend is. Hun liedjes combineren authentieke 60's klanken met moderne, Nederlandstalige teksten, en gaan meestal over meisjes.

The Mieters zijn geinspireerd door Nederlandse nederbeatbands als HET, ZZ en de Maskers en The Outsiders, maar ook door Britse beatbands als The Beatles, The Who, the Sonics en The Kinks

Eind 2012 wonnen the Mieters een plek in de finale van de Rob Acda Award 2012/2013 in de Patronaat, waarmee ze bij de laatste 5 acts van de 62 inschrijvingen voor de prestigieuze popprijs eindigden.

The Mieters hebben gespeeld op podia als Tivoli, Patronaat, Maloe Melo, Winston Kingdom, Paradiso, de Kade, OT301 en de Nieuwe Anita The Mieters zijn graag geziene gasten bij The Amsterdam Beat Club, waar ze eind 2013 ook op een verzamelaar van verschenen samen met acts als The Kik,The Phantom Four en Artur Brown.

In 2014 brachten zij "Hip" uit, een EP met 4 liedjes exclusief op 7 inch vinyl. Deze werd door 3voor12 beschreven als "Simpel, catchy en dansbaar".

Na een jaartje pauze zijn the Mieters in 2016 weer aan het optreden geslagen en werd in 2017 de nieuwe EP uitgebracht: "The Mieters kunnen er helemaal niets van".

Muziek

Hip

Voor jouw lach

Nooit meer weg

Reviews

Boek The Mieters en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Mieters, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Michiel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Mieters

The Mieters is een band uit Zaandam. The Mieters speelt muziek in de genres Rock. The Mieters heeft sinds de inschrijving op 16/01/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Mieters klinkt als: The Who, The Kinks, The Sonics, The Kik, HET, The Outsiders. Het repertoire van The Mieters bestaat uit alleen eigen werk.

The Mieters hanteert een richtprijs van €100 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.