The Hot Dogs

  • Band   /   Breda
  • #Country #Rock 'n Roll #Rockabilly
  • Klinkt als Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Stray Cats, CCR, Chuck Berry, The Mavericks, Shakin' Stevens, Bill Haley,

Indicatie €700 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar The Hot Dogs

Check beschikbaarheid
The Hot Dogs, Country, Rock 'n Roll, Rockabilly band

Een authentieke, jonge en zeer enthousiaste Rock & Roll coverband. Deze coverband brengt een pure, swingende en plezierige ervaring met hun Rock & Roll repertoire. Bijna alle Golden Oldies uit de hoogtijdagen van de 50’s, 60’s en 70’s zullen de revue passeren. Van Elvis Presley, Johnny Cash en de Everly Brothers tot The Mavericks, Eric Clapton en Mud. Alles wordt meegenomen in het uitgebreide repertoire. Tijdens ieder optreden van The Hot Dogs springen de vonken er van af. Dit komt door het enthousiasme en plezier waarmee gespeeld wordt. Door de instrumenten, materialen en de muzikaliteit komt deze coverband zeer dicht bij de sound van de 50’s, 60’s en 70’s. Bekend van vele optredens in Nederland en België is The Hot Dogs coverband een van de beste Rock & Roll coverbands van Nederland!

Kijk voor meer informatie op onze website!
http://www.thehotdogscoverband.nl

Reviews

Boek The Hot Dogs en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Hot Dogs, Country, Rock 'n Roll, Rockabilly band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - The Hot Dogs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Hot Dogs

The Hot Dogs is een band uit Breda. The Hot Dogs speelt muziek in de genres Country, Rock 'n Roll & Rockabilly. The Hot Dogs heeft sinds de inschrijving op 18/02/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Hot Dogs klinkt als: Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Stray Cats, CCR, Chuck Berry, The Mavericks, Shakin' Stevens, Bill Haley,. Het repertoire van The Hot Dogs bestaat uit alleen covers.

The Hot Dogs hanteert een richtprijs van €700 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.