Frozen Five

  (10)
  • Band   /   Utrecht
  • #Coverband #Hard Rock #Rock
  • Klinkt als Pearl Jam, 3 Doors Down, Bon Jovi, van Halen, Neil Young, Live, AC/DC, Kings of Leon, Golden Earring, Metallica, the scene, the cult, zz top, Free, Poison, Muse, Cheep trick, beastie boys, rage against the machine
  • 17 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €3000

Stuur een persoonlijk bericht naar Frozen Five

Check beschikbaarheid
Frozen Five, Coverband, Hard Rock, Rock band

De Classic Rock coverband ‘The Frozen Five’ is uniek in zijn soort. Ze kunnen worden omschreven als een nostalgische, no-nonsense 80’s/90’s rockband met een geheel eigen sound. Dit uit zich onder andere in het repertoire wat de band ten gehore brengt. Nummers van artiesten als: Metallica, Bon Jovi en the Kings of Leon passeren de revue. De heren van de Frozen Five, met verschillende muzikale achtergronden, hebben één gemeenschappelijk doel en dat is om het publiek in extase te brengen en de zaal te entertainen. Deze band is uitermate geschikt voor tentfeesten, poppodia, feesten & partijen, maar ook voor de grote horecagelegenheden. Boek deze band en u heeft de garantie op een geslaagde avond vol Rock and Roll klassiekers!

Muziek

Tush door FrozenFive

I Alone

Keep on Rocking in the free...

Reviews

Door op 04/06/2018

Frozen Five heeft een fantastisch optreden gegeven tijdens koningsdag in Beusichem. Supervette nummers die geweldig zijn gezongen en gespeeld door de bandleden, die er zichtbaar ook veel plezier in hadden. Dank jullie wel nogmaals!!!

Door op 31/03/2018

Gewelige band! Ze hebben er een mooi feest van genaakt tijdens de afterskate party in Heerenveen. Veel goede reacties uit het publiek.
Contact was vooraf was erg fijn, duidelijk.

Door op 02/03/2018

Stuk voor stuk goede artiesten en een zeer fijne band om mee te werken. Zorgen voor een goede show die erg goed is bevallen bij het publiek!

Contact

Frozen Five, Coverband, Hard Rock, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rob

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Frozen Five

Frozen Five is een band uit Utrecht. Frozen Five speelt muziek in de genres Coverband, Hard Rock & Rock. Frozen Five heeft sinds de inschrijving op 18/07/2015 in totaal 17 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Frozen Five klinkt als: Pearl Jam, 3 Doors Down, Bon Jovi, van Halen, Neil Young, Live, AC/DC, Kings of Leon, Golden Earring, Metallica, the scene, the cult, zz top, Free, Poison, Muse, Cheep trick, beastie boys, rage against the machine. Het repertoire van Frozen Five bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Frozen Five krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

Frozen Five hanteert een richtprijs van €600 - €3000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.