Frozen Five

  (14)
  • Band   /   Utrecht
  • #Coverband #80s #Rock
  • Klinkt als Pearl Jam, 3 Doors Down, Bon Jovi, van Halen, Neil Young, Live, AC/DC, Kings of Leon, Golden Earring, Metallica, the scene, the cult, zz top, Free, Poison, Muse, Cheep trick, beastie boys, rage against the machine
  • 25 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €1800

Stuur een persoonlijk bericht naar Frozen Five

Check beschikbaarheid
Frozen Five, Coverband, 80s, Rock band

De Classic Rock coverband ‘The Frozen Five’ is uniek in zijn soort. Ze kunnen worden omschreven als een nostalgische, no-nonsense 80’s/90’s rockband met een geheel eigen sound. Dit uit zich onder andere in het repertoire wat de band ten gehore brengt. Nummers van artiesten als: Metallica, Bon Jovi en the Kings of Leon passeren de revue. De heren van de Frozen Five, met verschillende muzikale achtergronden, hebben één gemeenschappelijk doel en dat is om het publiek in extase te brengen en de zaal te entertainen. Deze band is uitermate geschikt voor tentfeesten, poppodia, feesten & partijen, maar ook voor de grote horecagelegenheden. Boek deze band en u heeft de garantie op een geslaagde avond vol Rock and Roll klassiekers!

Muziek

Tush door FrozenFive

I Alone

Keep on Rocking in the free...

Reviews

Door op 17/02/2019

Zoals vanouds goed

Door op 16/01/2019

goed optreden, zeker voor herhaling vatbaar!

Door op 15/10/2018

Zeer goed en helder contact. Band was op tijd en kwam alle afspraken na, sterker nog speelde extra lang door omdat het publiek zo lekker uit z'n dak ging. Zeer goed geluidsniveau en kwaliteit.
Kwalitatief zeer goede band met goede opbouw in het repertoire en de band neemt het publiek helemaal mee met een goede performance. Echt een aanrader

Contact

Frozen Five, Coverband, 80s, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rob

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Frozen Five

Frozen Five is een band uit Utrecht. Frozen Five speelt muziek in de genres Coverband, 80s & Rock. Frozen Five heeft sinds de inschrijving op 18/07/2015 in totaal 25 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Frozen Five klinkt als: Pearl Jam, 3 Doors Down, Bon Jovi, van Halen, Neil Young, Live, AC/DC, Kings of Leon, Golden Earring, Metallica, the scene, the cult, zz top, Free, Poison, Muse, Cheep trick, beastie boys, rage against the machine. Het repertoire van Frozen Five bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Frozen Five krijgt 4.4 uit 5 sterren op basis van 14 reviews.

Frozen Five hanteert een richtprijs van €400 - €1800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.