The Boogie Dogs

  • Band   /   Nieuwe Niedorp
  • #Rock 'n Roll #Rockabilly #Country
  • Klinkt als Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Fats Domino, Eddie Cochran
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €700 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar The Boogie Dogs

Check beschikbaarheid
The Boogie Dogs, Rock 'n Roll, Rockabilly, Country band

The Boogie Dogs volgden in 2011 de roemruchte Jetcats op met hetzelfde recept: Jerry Lee Lewis style rock ‘n roll met wat uitstapjes naar rockabilly, country en een verdwaalde ballad.
De band is gewild bij liefhebbers maar verrast ook een breed publiek op kermissen en dorpsfeesten. Waar een grapje met een meezinger en vooral gezellig contact met de belangstellenden voor een geslaagd evenement zorgen.
Ook bruiloften en partijen zijn geen probleem, niet in de laatste plaats omdat de helft van de band sinds 2001 in all-round duo 2 For The Show speelt. Een combinatie met dit duo is ook mogelijk. Op besloten feesten wordt de pauzemuziek verzorgd door de band waarbij afgeweken kan worden van rock ‘n roll. Voor ieder wat wils.
In 2019 is de EP “Amsterdam Sessions” uitgebracht met 6 brand new old school rock ’n roll nummers. Het plaatje is goed ontvangen en regelmatig bij diverse radiozenders te beluisteren. Uiteraard is het ook op Spotify e.d. te vinden.
The Boogie Dogs timmeren hard aan de weg en vermaken ook uw publiek graag met swingende, dansbare muziek zoals dat sinds de jaren ‘50 wordt gemaakt met bas, drums, gitaar en piano. Waarbij ook recenter werk van o.a. ZZ Top en E.L.O. in een old school jasje wordt gebracht. Zoals gezongen wordt in “Like Rock & Roll”: Everybody is breaking up but we are here to stay.
De bezetting: Cees Verhoogt op drums, Victor van Piggelen op gitaar, Ron Benning op bas/zang en Daniël Bethlem op piano/zang.
Een greep uit het repertoire (3 sets, er is voldoende om 2 sets Jerry Lee Lewis tribute te doen):
Great Balls Of Fire, Blue Suede Shoes, Mean Woman Blues, Folsom Prison Blues, Going Up The Country, All Shook Up, Heartbreak Hotel, Wild One, Sharp Dressed Man, Rock ’n Roll Is King, Jambalaya, Rip It Up, Something Else, Hound Dog, Chantilly Lace, Red Hot, Matchbox, Money, I Saw Her Standing There, Kom Van Dat Dak Af, Bad Moon Rising, Hit, I Love Rock ’n Roll.

Muziek

Hit

Boogie Dog

Just Like Jerry Lee

Foto's

Reviews

Boek The Boogie Dogs en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Boogie Dogs, Rock 'n Roll, Rockabilly, Country band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Daniël

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Boogie Dogs

The Boogie Dogs is een band uit Nieuwe Niedorp. The Boogie Dogs speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Rockabilly & Country. The Boogie Dogs heeft sinds de inschrijving op 04/04/2019 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Boogie Dogs klinkt als: Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Fats Domino, Eddie Cochran. Het repertoire van The Boogie Dogs bestaat uit covers en eigen werk.

The Boogie Dogs hanteert een richtprijs van €700 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.