The Big Hairy

  • Band   /   'S-GRAVENHAGE
  • #Pop #Rock #Coverband
  • Klinkt als Rock en Pophits 70's / 80

Indicatie €750 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Big Hairy

Check beschikbaarheid
The Big Hairy, Pop, Rock, Coverband band

Een unieke mix van twee jonge talenten van de Popacademie, en twee oudere rotten met een roemrucht popverleden (waaronder winnaar van De Grote Prijs van Nederland) die elkaar vonden doordat zij alle vier bandcoach waren op een muziekcentrum.
Samen gaan ze helemaal op een eigenwijze manier voor de betere nummers van de 60's, 70’s en 80’s maar ook later werk.
Terecht mag deze band zich tot de top drie van beste coverbands van den Haag rekenen, wie kan er nog stil blijven staan bij deze retestrak en enthousiast uitgevoerde nummers!!

De band speelt twee lange sets met veel enthousiasme en 300 procent inzet waarbij de levendige podiumperformance van leadzanger Johan Ter Schegget een optreden compleet maakt. Vunzige rock ’n roll covers maar zelfs mooie ballads beroeren de zaal en zijn altijd doorspekt met enthousiasme, energie en discipline van de bandleden.

Alles komt voorbij: David Bowie, Kinks, Beatles, Stones, Talking Heads, Herman Brood, Nirvana, Jimi Hendrix, Dandy Warhols, , Eric Clapton, Lou Reed, The Specials, Oasis, Blur, Radio Head, .

Reviews

Boek The Big Hairy en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Big Hairy, Pop, Rock, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lesley

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Big Hairy

The Big Hairy is een band uit 'S-GRAVENHAGE. The Big Hairy speelt muziek in de genres Pop, Rock & Coverband. The Big Hairy heeft sinds de inschrijving op 24/06/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Big Hairy klinkt als: Rock en Pophits 70's / 80. Het repertoire van The Big Hairy bestaat uit alleen covers.

The Big Hairy hanteert een richtprijs van €750 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.