The Big Hairy Motherfuckers

Indicatie €300 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Big Hairy Motherfuckers

Check beschikbaarheid
The Big Hairy Motherfuckers, Pop, Rock, Coverband band

The Big Hairy Mother Fuckers is niet zomaar een coverband, bestaande uit vers afgestudeerden van de Popacademie Benjamin Lampe (The Upstairs) en Lesley Warendorff (The Upstairs) en oude rotten in het vak Johan ter Schegget (Suburbs en Subway) en Peter Stoker (Time Lock, Year and a Day). De band speelt vol passie een lange set met “vunzige rock ’n roll covers” en overtuigd altijd door enthousiasme, energie en podiumervaring van de bandleden.

Een unieke mix van twee jonge talenten van de Popacademie, en twee oudere rotten met een roemrucht popverleden (waaronder winnaar van De Grote Prijs van Nederland) vonden elkaar op het podium. Samen gaan ze helemaal op een eigenwijze manier voor de betere nummers van de 60's, 70’s en 80’s.
Alles komt voorbij: David Bowie, Kinks, Beatles, Stones, Talking Heads, Herman Brood, Nirvana, Jimi Hendrix, the Doors, Dandy Warhols, Doors, Eric Clapton enz.

Muziek

Miss You Rolling Stones

All day and all of the Nigh...

Bohemien like You-Dandy War...

Foto's

Reviews

The Big Hairy Motherfuckers heeft nog geen reviews.

Contact

The Big Hairy Motherfuckers, Pop, Rock, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Stoker

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Big Hairy Motherfuckers

The Big Hairy Motherfuckers is een band uit Den Haag. The Big Hairy Motherfuckers speelt muziek in de genres Pop, Rock & Coverband. The Big Hairy Motherfuckers heeft sinds de inschrijving op 24/06/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Big Hairy Motherfuckers klinkt als: Rock en Pophits 70's / 80. Het repertoire van The Big Hairy Motherfuckers bestaat uit alleen covers.

The Big Hairy Motherfuckers hanteert een richtprijs van €300 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.