The Bee in the Box

Indicatie €400 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar The Bee in the Box

Check beschikbaarheid
The Bee in the Box, Folk, Keltisch, Volksmuziek band

Annemarie de Bie en Erik de Jong vormen samen het Keltische muziekduo ‘The Bee in the Box’. Dit veelzijdige duo speelt Schotse en Ierse folk op gitaar, accordeon, zang, Ierse dwarsfluit, bodhrán en whistle. Annemarie en Erik hebben elkaar ontmoet tijdens traditionele Ierse muzieksessies in Traditional Irish Music Pub O’Ceallaigh te Groningen. Beide hebben van deze muziekstijl (grotendeels) hun beroep gemaakt. De muziek is zowel ingetogen als uitgelaten en bestaat uit liedjes en instrumentale dansmuziek. Annemarie zingt zowel in het Engels als het Gaelic. Op deze pagina zijn hiervan enkele voorbeelden te vinden. Er zijn talrijke gelegenheden en locaties te bedenken waar hun muziek goed past, zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, theaters, huiskamerconcerten, verjaardagen, diners, ceremonies, recepties, kerkjes, festivals, concertzalen, ateliers, etc. Ook kunnen ze ceili(dh)’s begeleiden.

Muziek

The Bee in the Box - Both S...

The Bee in the Box - Peata ...

The Bee in the Box - Pipe o...

Reviews

Boek The Bee in the Box en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Bee in the Box, Folk, Keltisch, Volksmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Erik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Bee in the Box

The Bee in the Box is een band uit Groningen. The Bee in the Box speelt muziek in de genres Folk, Keltisch & Volksmuziek. The Bee in the Box heeft sinds de inschrijving op 24/07/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Bee in the Box klinkt als: The Dubliners, Altan, Lunasa, Danu, Dervish. Het repertoire van The Bee in the Box bestaat uit covers en eigen werk.

The Bee in the Box hanteert een richtprijs van €400 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.