The Ame

Indicatie €150

Stuur een persoonlijk bericht naar The Ame

Check beschikbaarheid
The Ame, Hard Rock, Rock, Rock 'n Roll band

The Ame is een vuige Hard-Rock band, met roots in de Stoner-Rock, onder invloed van een flinke dosis Rock 'n Roll. Rauwe riffs, zware baslijnen, knallende drums en diepe vocalen vormen het geluid van het power trio.

De band is in 2013 begonnen met spelen en heeft in november dat jaar hun eerste drie demo's opgenomen tijdens de BandBunker open dag van Per Expressie. Na het winnen van de Grote Prijs van Leusden begin 2014 is de band volop aan de slag gegaan met het schrijven van nummers, en hebben ze flink wat meters gemaakt met optredens.

In december 2014 doken de rockers de studio in om met bevriende producer Rafael Milia de eerste EP ‘Ame Once’ op te nemen. Met Ame Once vervolgt de band zijn weg, en reizen ze stad en land af om overal hun stempel achter te laten.

Muziek

Green Paranoia

Perfect Girl

Higher Than The Sun

Reviews

Boek The Ame en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Ame, Hard Rock, Rock, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Ame

The Ame is een band uit Amersfoort. The Ame speelt muziek in de genres Hard Rock, Rock & Rock 'n Roll. The Ame heeft sinds de inschrijving op 17/06/2014 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Ame klinkt als: Queens of the Stone Age, Fuzz, Wolfmother & Triggerfinger, . Het repertoire van The Ame bestaat uit alleen eigen werk.

The Ame hanteert een richtprijs van €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.