teezy&nitodmc

  • Soloartiest   /   maassluis / leidseveen
  • #Hip Hop #Dancehall #R&B
  • Klinkt als thee weekend/ drake/ect

Indicatie €250

Stuur een persoonlijk bericht naar teezy&nitodmc

Check beschikbaarheid
teezy&nitodmc, Hip Hop, Dancehall, R&B soloartist

Wij zijn The Goldroom een (home) muziekstudio in Leidschendam die alles van video tot muziek zelf opnemen en releasen op ons YouTube kanaal The Goldroom (ja momenteel zelfs filmen en editen) Spotify en Itunes.

We hebben een in house producer en beatmaker Cherry (Steve Kerssens) en twee artiesten, NitoDMC & Teezy (Jonito Carbucia & Jeffrey Terranova) Cherry is Mexicaans/Nederlands en komt uit zaandam maar zit nu op de rockacademie in Tilburg, NitoDMC komt uit de Dominicaanse republiek maar woont in Maassluis en Teezy komt uit Den Haag is siciliaans/nederlands en woont momenteel in Leidschendam. Geen label involved.

We zijn zeer gedreven om een goede indruk te maken in de muziekwereld. Slimmer worden als je naar ons luistert, of gewoon voor de lol. Het kan beide.

Onlangs hebben we een nieuwe track op Spotify gezet en een nieuwe clip op youtube, graag zouden we eindelijk eens gepromoot worden ergens anders dan via onze eigen facebook en promo 's. Ik hoop dat er iets te regelen valt.

Voor meer info, kunt u reageren op dit email adres.

Met vriendelijke groeten,

The Goldroom

(Teezy)

Reviews

Boek teezy&nitodmc en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

teezy&nitodmc, Hip Hop, Dancehall, R&B soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - jhonny

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over teezy&nitodmc

teezy&nitodmc is een solo-artiest uit maassluis / leidseveen. teezy&nitodmc maakt vooral muziek in de genres Hip Hop, Dancehall & R&B. teezy&nitodmc heeft sinds de inschrijving op 12/06/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van teezy&nitodmc klinkt als: thee weekend/ drake/ect. Het repertoire van teezy&nitodmc bestaat uit covers en eigen werk.

teezy&nitodmc hanteert een richtprijs van €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.