SWEET VENDETTA

  • Band   /   Waalwijk
  • #Hard Rock #Rock
  • Klinkt als Guns n Roses, ACDC, Kiss, AeroSmith, Led Zepplin, Billy Idol, White Snake, Iron Maiden

Indicatie €450 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar SWEET VENDETTA

Check beschikbaarheid
SWEET VENDETTA, Hard Rock, Rock band

Er is een balans tussen classic Rock en Hardrock covers. De line-up bestaat uit 4 ras muzikanten en 1 frontvrouw waar je niet om heen kunt. Zij zijn samen de perfecte mix die elk optreden tot een waar spektakel maken. Sweet Vendetta laat altijd haar sterkste kant zien en doet waar ze goed in is... keihard rocken en kiezen voor gevarieerde en originele muzikale invalshoeken.

Deze band heeft de nodige podiumervaring en was o.a. finalist in de "Clash of the Coverbands 2013". Ook hebben ze op diverse grote rock festivals gestaan als bijvoorbeeld Oerrock, het grootste festival van noord Nederland met o.a. Kensington, De Kast, van Dikhout, Miss Montreal etc. Deze band heeft een te gekke stage performance met o.a. licht / rook geisers en Lichtbakken. Lol, muzikale voldoening, afwisseling en een gedurfde muziekkeuze zijn de belangrijkste kenmerken van deze rockers van zoete wraak.

Muziek

White Snake - Fool for your...

AeroSmith - Dream On

Billy Idol - Rebel Yell

Reviews

SWEET VENDETTA heeft nog geen reviews.

Contact

SWEET VENDETTA, Hard Rock, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sabrina

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SWEET VENDETTA

SWEET VENDETTA is een band uit Waalwijk. SWEET VENDETTA speelt muziek in de genres Hard Rock & Rock. SWEET VENDETTA heeft sinds de inschrijving op 29/06/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SWEET VENDETTA klinkt als: Guns n Roses, ACDC, Kiss, AeroSmith, Led Zepplin, Billy Idol, White Snake, Iron Maiden. Het repertoire van SWEET VENDETTA bestaat uit alleen covers.

SWEET VENDETTA hanteert een richtprijs van €450 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.