Sweet Sweet Caroline

  (2)

Indicatie €130 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Sweet Sweet Caroline

Check beschikbaarheid
Sweet Sweet Caroline , Akoestisch, Soul, Singer-songwriter soloartist

Caroline Krijnen is een van oorsprong Brabantse singer-songwriter met een passie voor de helende en inspirerende eigenschappen van muziek. Ze houd van mooie teksten schrijven, maar ook van covers op een geheel eigen manier te interpreteren. Caroline is een veelzijdige zangeres met een uniek en herkenbaar stemgeluid en veel gevoel voor expressie.

​Boerendochter Caroline kocht op zestienjarige leeftijd een gitaar en leerde zichzelf te begeleiden. Nu speelt ze cover songs en eigen nummers op locatie. Ze heeft podiumervaring opgedaan in cafés, theaters, foodtruck festival Rrrollend en ook speelde ze op bruiloften. Daarbij organiseert ze ook regelmatig haar eigen open podia. Ze heeft het muzikale gen niet van een vreemde, ook haar moeder en zus bespelen een instrument.

Door haal vele reizen en bezoekjes aan festivals en concerten, is haar muziek beïnvloed door verschillende stijlen en artiesten zoals bijvoorbeeld Daughter, Angus & Julia Stone, Norah Jones, Selah Sue, Alabama Shakes en Amy Winehouse.

Muziek

And now I'm 24 (original)

What about us (cover)

Set fire to the rain

Reviews

Door op 18/09/2018

Caroline heeft voor ons gespeeld tijdens mijn huwelijksaanzoek. Ze heeft het geheel onvergetelijk gemaakt door haar prachtige gitaarspel en stem. Ik ben haar voor eeuwig dankbaar voor haar bijdrage.

Door op 01/07/2018

Caroline heeft op de vrijgezellendag van mijn vriendin een prachtig optreden gegeven in een kleine en intieme setting. Fantastische stem, goede voorbereiding, prettige communicatie, professioneel en een heel fijn persoon! Dankjewel Caroline!

Contact

Sweet Sweet Caroline , Akoestisch, Soul, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Caroline

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sweet Sweet Caroline

Sweet Sweet Caroline is een solo-artiest uit Breda . Sweet Sweet Caroline maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Soul & Singer-songwriter. Sweet Sweet Caroline heeft sinds de inschrijving op 28/02/2018 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sweet Sweet Caroline klinkt als: Amy Winehouse, KT Tunstall, Alabama Shakes, Norah Jones. Het repertoire van Sweet Sweet Caroline bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Sweet Sweet Caroline krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Sweet Sweet Caroline hanteert een richtprijs van €130 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.