Sured

  (4)
  • Soloartiest   /   Utrecht
  • #Singer-songwriter #Folk #Pop
  • Klinkt als Jason Mraz, Ed Sheeran, John Mayer
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Sured

Check beschikbaarheid
Sured, Singer-songwriter, Folk, Pop soloartist

De Utrechtse Sured werd in 2016 uitgeroepen tot ‘de beste singer-songwriter van Utrecht’ – en hij heeft in de afgelopen jaren laten zien waaraan hij die titel te danken heeft. “Sured is een podiumdier in hart en nieren. Liedjes die zich na één keer luisteren al in je hoofd nestelen.” – 3voor12 Utrecht. Je kent Sured van o.a. De Beste Singer-Songwriter van Nederland (2014), jingles van Radio538 en SLAM!FM en een commercial van T-Mobile.

Sured speelde in 2017 28 shows tijdens Popronde 2017 en besloot in 2018 als band het podium op te gaan. “Een brok positiviteit [en] toch is er ruimte voor serieuze momenten” zegt 3voor12 na de releaseshow van Sured’s debuutalbum ‘21st Century Love’, in een nagenoeg uitverkochte EKKO afgelopen 7 september 2018.

Voor meer informatie: www.SuredMusic.nl.

Muziek

21st Century Love

Back Again

Follow

Reviews

Door op 16/07/2018

Sured is een hele vriendelijke en relaxte man, naast zijn muzikale talenten. In een intieme setting op het strand speelde Sured eigen en cover nummers. Zijn muziek was goed afgestemd met de setting en leverde een heerlijke sfeer op. Contact vooraf was prettig!

Door op 01/12/2017

Sured heeft ons diner onvergetelijk gemaakt met zijn zang en gitaarspel. Hij speelde goed in op de sfeer van de avond en zong zonder moeite de verzoeknummers die werden geroepen. Daarnaast heeft hij een fantastische stem. Topavond!

Door op 11/09/2017

Wat een lekkere muziek en een sympathieke gast. Sured pakt je in maar dringt zich niet op. Iemand die je er ook als "gast" bij kan hebben. Aanrader voor mensen die van ritmische, swingende en ook persoonlijke nummers houden.

Contact

Sured, Singer-songwriter, Folk, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sured

Sured is een solo-artiest uit Utrecht. Sured maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Folk & Pop. Sured heeft sinds de inschrijving op 21/07/2015 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sured klinkt als: Jason Mraz, Ed Sheeran, John Mayer. Het repertoire van Sured bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Sured krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Sured hanteert een richtprijs van €350 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.