Sured

  (5)

Indicatie €350 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Sured

Check beschikbaarheid
Sured, Pop, Singer-songwriter, Easy Listening band

Een gitaar was het beste cadeau dat Sured’s ouders hem konden geven op zijn 9e verjaardag. Zonder het te beseffen ontstaken zij hiermee de vlam die uiteindelijk zou leiden tot de debuut-EP The Blue Flame. Sured werd in 2016 uitgeroepen tot ‘de beste singer-songwriter van Utrecht, geprezen om zijn gitaar- en entertainment skills en zijn karakteristieke, hese stemgeluid. Hischreef jingles voor SLAM!FM en Radio538, werd het gezicht in een commercial van T-Mobile, speelde 28 shows tijdens Popronde (2017) en was te zien in TV programma RAMBAM. Na enkele succesvolle jaren als singer-songwriter zocht Sured in 2018 een band bij elkaar om zijn debuutalbum 21st Century Love op te nemen. Met behoud van de lichte, zomerse sound spat ook met zijn band het genot van de optredens af. Met de charmante uitstraling van de band weten ze de aandacht van het publiek nauwkeurig vast te houden.

“Sured is een podiumdier in hart en nieren. Liedjes die zich na één keer luisteren al in je hoofd nestelen. Een brok positiviteit [en] toch is er ruimte voor serieuze momenten” - 3voor12 Utrecht na de nagenoeg uitverkochte releaseshow van debuutalbum 21st Century Love in EKKO.

Muziek

Feed You Lies

21st Century Love

Back Again

Reviews

Door op 19/07/2019

Geweldig, relaxed en leuk contact. Zeker een aanrader

Door op 16/07/2018

Sured is een hele vriendelijke en relaxte man, naast zijn muzikale talenten. In een intieme setting op het strand speelde Sured eigen en cover nummers. Zijn muziek was goed afgestemd met de setting en leverde een heerlijke sfeer op. Contact vooraf was prettig!

Door op 01/12/2017

Sured heeft ons diner onvergetelijk gemaakt met zijn zang en gitaarspel. Hij speelde goed in op de sfeer van de avond en zong zonder moeite de verzoeknummers die werden geroepen. Daarnaast heeft hij een fantastische stem. Topavond!

Contact

Sured, Pop, Singer-songwriter, Easy Listening band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sured

Sured is een band uit Utrecht. Sured speelt muziek in de genres Pop, Singer-songwriter & Easy Listening. Sured heeft sinds de inschrijving op 21/07/2015 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sured klinkt als: Jason Mraz, Ed Sheeran, John Mayer. Het repertoire van Sured bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Sured krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Sured hanteert een richtprijs van €350 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.