Streetlife Partyband

  • Band   /   Landgraaf
  • #Coverband #80s #Soul
  • Klinkt als Tina Turner, Stevie Wonder, Michael Jackson, Tower of Power, Prince, Temptations

Indicatie €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar Streetlife Partyband

Check beschikbaarheid
Streetlife Partyband, Coverband, 80s, Soul band

De ultieme band voor alle gelegenheden! Onze 10 koppige coverband zorgt voor een swingende en spetterende avond. Samen staan wij garant voor een avondje ouderwets entertainment, wij voelen ons thuis in uw feesttent, zaal of cafeetje. Op de feestavond van uw vereniging, uw corporate event, uw bruiloft, maar ook op het marktplein zorgen wij dat de voetjes van de vloer gaan. Disco, Soul, Motown, 80s, 90s maar ook lekkere Nederlands- en Duitstalige meezingers behoren tot ons repertoire!

Onze zangeres Janine en onze zanger Dennis zorgen voor de juiste sfeer, gezelligheid en genoeg entertainment voor iedereen. Natuurlijk ondersteund door ons groovy, funky rock & rhythm combo en de spetterende 4-man sterke blazerssectie, onze "Streetlife-horns"! De ingrediënten voor een geslaagd feest, uw geslaagd feest!

Try us and enjoy!!

Muziek

Young hearts

Superstition

Diggin' on James Brown

Reviews

Boek Streetlife Partyband en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Streetlife Partyband, Coverband, 80s, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dennis

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Streetlife Partyband

Streetlife Partyband is een band uit Landgraaf. Streetlife Partyband speelt muziek in de genres Coverband, 80s & Soul. Streetlife Partyband heeft sinds de inschrijving op 02/01/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Streetlife Partyband klinkt als: Tina Turner, Stevie Wonder, Michael Jackson, Tower of Power, Prince, Temptations. Het repertoire van Streetlife Partyband bestaat uit alleen covers.

Streetlife Partyband hanteert een richtprijs van €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.