Stijn Christ

  • DJ   /   Zevenaar
  • #Dancehall #Nederpop #Reggaeton
  • Klinkt als Freddy Morreira, Dyna, Dave Roelvink, Johnny 500, Afro Bros, Bizzey, Team Rush Hour

Indicatie €200 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Stijn Christ

Check beschikbaarheid
Stijn Christ, Dancehall, Nederpop, Reggaeton dj

Stijn Christ (16) word gezien als een groot talent in Nederland, hij is op zijn 10e begonnen met draaien op zijn slaapkamer. Na al een aantal boekingen te hebben gedaan, besloot hij in 2015 op 14 jarige leeftijd mee te doen aan 2 verschillende DJ contests. In zijn woonplaats Zevenaar (Gelderland) werd hij erg gewaardeerd door zijn energieke set, en zijn fijne looks. Hij werd uitgeroepen tot de beste DJ van het event en ging ondanks de goede concurrentie met de 1e plek naar huis. Een aantal maanden later kwam het bekende feest "FRIS" op zijn pad, na het inleveren van een mixtape op Soundcloud werd hij opnieuw uitgeroepen tot #1. Dit keer werd hij uitgenodigd om te komen draaien op FRIS in Luxor Live Arnhem, hij stond in de line-up met oa. Massive MC, Russo & Geano Vayn.

Met zijn vrouwvriendelijke muziekkeuze voor Dancehall, Nederhop & Reggaeton krijgt hij alle billen aan het trillen en is geen club of zaal te gek. In het jaar 2017 deed hij 50+ shows, en stond hij op de gekste en leukste feestjes in de tofste clubs & zalen.

Met in totaal meer dan 40.000 plays op zijn 6 "TRILBIL" mixtapes is de support op de 16 jarige DJ groot, en word hij gesupport door verschillende grote DJ's waaronder Afro Bros, Dave Roelvink & Jasha Rudge.

BOEKINGEN, INFO & PROMO:
DJSTIJNCHRIST@GMAIL.COM

Muziek

B-Myna X Stijn Christ - Boo...

SET OP SOCIAL RADIO

Reviews

Boek Stijn Christ en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Stijn Christ, Dancehall, Nederpop, Reggaeton dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Stijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Stijn Christ

Stijn Christ is een DJ uit Zevenaar. Stijn Christ draait muziek in de stijlen Dancehall, Nederpop & Reggaeton. Stijn Christ heeft sinds de inschrijving op 02/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Stijn Christ klinkt als: Freddy Morreira, Dyna, Dave Roelvink, Johnny 500, Afro Bros, Bizzey, Team Rush Hour. Het repertoire van Stijn Christ bestaat uit alleen eigen werk.

Stijn Christ hanteert een richtprijs van €200 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.