Stijn Christ

  • DJ   /   Zevenaar
  • #Pop #Nederpop #House
  • Klinkt als Dave Roelvink, Johnny 500, Afro Bros,

Indicatie €200 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Stijn Christ

Check beschikbaarheid
Stijn Christ, Pop, Nederpop, House dj

Stijn Christ is een Urban & House DJ uit Nederland. Op jonge leeftijd zag hij de grote jongens op youtube, waaronder Chuckie & Hardwell, en dit inspireerde hem enorm. Hij was 10 jaar oud toen hij zijn eerste kleinschalige DJ-setje aanschafte, en begon te experimenteren op zijn slaapkamer. Na veel allround feestjes gedraaid te hebben, hij zijn buren gek heeft gemaakt, en hij zich aardig heeft ontwikkeld, was het tijd voor iets anders. Stijn deed mee aan verschillende wedstrijden, en won er een aantal. Vanaf dit moment ging het in een stijgende lijn. Stijn Christ staat bekend als een erg energieke jongen, die veel durft te combineren. Met zijn keuze voor sexy urban & fijne house veroverd hij clubs door heel Nederland. In het afgelopen jaar (2019) deed hij 150 shows, en het aankomende jaar hoopt hij ook u op een van zijn boekingen te zien! Letsgo! >3

Muziek

B-Myna X Stijn Christ - Boo...

SET OP SOCIAL RADIO

Reviews

Boek Stijn Christ en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Stijn Christ, Pop, Nederpop, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Stijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Stijn Christ

Stijn Christ is een DJ uit Zevenaar. Stijn Christ draait muziek in de stijlen Pop, Nederpop & House. Stijn Christ heeft sinds de inschrijving op 02/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Stijn Christ klinkt als: Dave Roelvink, Johnny 500, Afro Bros, . Het repertoire van Stijn Christ bestaat uit alleen eigen werk.

Stijn Christ hanteert een richtprijs van €200 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.