Sticks 'n Stones

  • Band   /   Tilburg
  • #Funk #Soul
  • Klinkt als Soul en Funk, Stevie wonder, james brown, etta james, amy winehouse

Indicatie €1450

Stuur een persoonlijk bericht naar Sticks 'n Stones

Check beschikbaarheid
Sticks 'n Stones, Funk, Soul band

Een aantal jonge muzikanten uit Tilburg kwamen bijeen. Er miste iets in muziekland: een lekker band, die de oude soullegendes doet herleven, maar de nieuwe generatie daarbij niet overslaat. Daar was de geboorte van Sticks ’n Stones. Deze band brengt een mix van soul & funk in de meest pure vorm. Maar liefst 9 gedreven leden, waaronder zangers Roxane en Mats, brengen covers van Etta James, Otis Redding, Stevie Wonder, James Brown en ga zo nog maar even door. Daarnaast van de nieuwe generatie o.a. Beyoncé, Amy Winehouse, Jamie Lidell. Geen plat gespeelde covernummers dus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een soulversie van 7 Nation Army? Niets is te gek voor deze band, als het maar swingt! Oud gemixt met nieuw, bekend naast onbekend: met een goede opbouw weet deze band iedere tent op z’n kop te zetten. Uiteindelijk is stilzitten onmogelijk met Sticks ’n Stones!

Reviews

Boek Sticks 'n Stones en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Sticks 'n Stones, Funk, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Pim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Sticks 'n Stones

Sticks 'n Stones is een band uit Tilburg. Sticks 'n Stones speelt muziek in de genres Funk & Soul. Sticks 'n Stones heeft sinds de inschrijving op 22/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Sticks 'n Stones klinkt als: Soul en Funk, Stevie wonder, james brown, etta james, amy winehouse. Het repertoire van Sticks 'n Stones bestaat uit alleen covers.

Sticks 'n Stones hanteert een richtprijs van €1450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.