Stephan Barneveld

  • Soloartiest   /   Utrecht
  • #Disco #Rock 'n Roll #Pop
  • Klinkt als Allround: Engelstalige en Nederlandstalige Covers van bekende artiesten

Indicatie €750 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Stephan Barneveld

Check beschikbaarheid
Stephan Barneveld, Disco, Rock 'n Roll, Pop soloartist

Nadat ik meer dan tien jaar leadzanger van het bandje Liever Live was, besloot ik om solo op pad te gaan. Als zanger loop ik rond met mijn gitaar tussen de gasten en zing live-liedjes. De andere instrumenten staan op een begeleidende band. Er is feestmuziek als er gefeest moet worden en muziek op de achtergrond als de situatie daar om vraagt. In mijn pauzes draai ik zelf de muziek of neem ik mijn dj mee die alles kan draaien.

Ik verzorg muziek voor bedrijfsfeesten, bruiloften, privéfeesten & in openbare gelegenheden. Optredens voor personeelsverenigingen, overheidsinstellingen, sportverenigingen & particulieren, alles is mogelijk!

Mijn repertoire bestaat uit pop, soul, rock & roll, country, disco, rock, nederpop, smartlap en top 40 muziek. Het is muziek voor jong en oud en aangepast aan de sfeer. Ik neem altijd mijn eigen geluid en licht mee.

Bij al mijn optredens hoort een stukje entertainment, het is dus niet zo dat ik even mijn liedjes kom zingen en dat dat het dan weer was… Het leukste vind ik nog altijd om het publiek bij mijn optredens te betrekken; één voor het publiek, twee voor de show…

Stephan Barneveld

Muziek

Mix van verschillende nummers

Year Of Summer - Wildstyle...

Tranen Gelachen - Guus Meeuwis

Reviews

Boek Stephan Barneveld en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Stephan Barneveld, Disco, Rock 'n Roll, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Vreni

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Stephan Barneveld

Stephan Barneveld is een solo-artiest uit Utrecht. Stephan Barneveld maakt vooral muziek in de genres Disco, Rock 'n Roll & Pop. Stephan Barneveld heeft sinds de inschrijving op 10/03/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Stephan Barneveld klinkt als: Allround: Engelstalige en Nederlandstalige Covers van bekende artiesten. Het repertoire van Stephan Barneveld bestaat uit alleen covers.

Stephan Barneveld hanteert een richtprijs van €750 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.